Choose language

Lisää automaatiota vuorosuunnittelun työläimpiin palasiin

Solveon_hero_1980 x 1080 (7) Solveon_hero_1980 x 1080 (7)

Automatisoi työvuorosuunnittelun haastavimmat palaset

Mitä jos vuorosuunnittelu ei veisikään päiviä tai tunteja, vaan työläimmät tehtävät hoituisivat näppärästi parilla klikkauksella? Rakenna fiksut työvuorolistat automaatiolla.

Lisää automaatiota niihin tehtäviin, joita ei kannata tehdä käsin

 

Varaa riittävästi työntekijöitä kiirepiikkeihin


Hyödynnä saatavilla olevat osaajat fiksusti: automaatiota hyödyntämällä suunnittelet työvuorot kiirepiikkien mukaisesti. Näin kiire pysyy kurissa, tilanteet eivät pääse kriisiytymään ja työhyvinvointi paranee.


Jaa vuoroihin juuri oikeanlaista osaamista


Varmista, että jokaisesta vuorosta löytyy tarvittava osaaminen. Automaation avulla pidät huolen siitä, että työn valmiusvaatimukset, kuten tarvittavat luvat, osaamistasot ja koulutukset, ovat aina kaikilla työntekijöillä voimassa.  


Paranna tulosta työvuorosuunnittelulla


Panosta kannattavuuteen vaikuttaviin tekijöihin! Älykkään järjestelmän avulla pysyt kartalla suunnittelu- ja nykyhetken tilanteesta sekä reagoit nopeasti muutostilanteisiin. Näin voit vähentää ylitöitä, sijaistarvetta sekä vältät ali- tai yliresursoinnin.


Huolehdi työntekijöiden hyvinvoinnista 


Takaa riittävät lepoajat vuorojen välille ja anna automaation huolehtia työaikaergonomian toteutumisesta. Voit seurata työn kuormittavuutta ja asettaa automaattisia hälytyksiä, jotka auttavat välttämään loppuunpalamisia, pitkiä sairauslomia, irtisanoutumisia sekä virheitä suunnittelussa. Automaation avulla pidät myös huolen siitä, että vuorot jakautuvat tasaisesti: kone huomioi faktat, kuten työehtosopimukset ja sovitut pelisäännöt eikä suosi tai sorsi ketään.


Nopeuta palkkojen TES-tulkintaa


Tyypillisesti TES-tulkintojen tekeminen on yksi työläimmistä osista toteumia läpikäydessä: kone hoitaa tämän hetkessä ja varmistaa, että palkat saadaan maksettua ajallaan ja oikein. Anna siis automaation käydä läpi toteutuneet vuorot sekä työaikakirjaukset ja tulkita ne valmiiksi palkanlaskentaan. 


Vapauta aikaa muille töille


Suunnittele haastavammatkin vuorot työkiertoja sekä älykästä optimointia hyödyntäen käytännössä paria nappia painamalla. Voit myös käsitellä työntekijöiden vuorotoiveet suoraan järjestelmässä, ilman erillisiä paperilappuja tai viestejä.