Choose language

HR-maailman kiinnostavimmat vinkit ja uutiset suoraan sähköpostiisi

Haluatko kehittää organisaatiosi toimintatapoja ja pysyä kärryillä siitä, mitä HR-maailmassa ja työelämässä tapahtuu? Maksuton uutiskirjeemme pureutuu alan trendeihin ja kilahtaa sähköpostiisi kerran kuussa.

Tilaa

HR-uutiskirjeessä pyrimme vastaamaan mm. seuraaviin kysymyksiin:

  • Miltä näyttää henkilöstöjohtamisen tulevaisuus?
  • Millaisia haasteita HR:n tulisi ratkoa juuri nyt, ja miten se onnistuu?
  • Millaisia taitoja HR:n tulisi kartuttaa tulevaisuutta ajatellen?
  • Kuinka työelämästä tehdään parempi paikka?

Poimimme uutiskirjeeseen kiinnostavimmat artikkelit, työkalut, tutkimukset, webinaarit ja somekeskustelut sekä kotimaasta että maailmalta.

Esimerkkejä teemoista, joita HR-uutiskirjeemme käsittelee

Työhyvinvoinnin kehittäminen

Työhyvinvointi vaikuttaa kaikkeen aina työntekijöiden pysyvyydestä yrityksen kannattavuuteen. Siksi uutiskirjeessä jaetaan parhaita vinkkejä mm. palautumisen, työntekijäkokemuksen, resursoinnin, varhaisen välittämisen mallin sekä työympäristön kehittämiseen.

Ihmisia_tauolla_Solveon_kuvituskuva_1200x800 (1)

HR-raportointi ja mittaaminen

Mitä henkilöstöhallinnossa kannattaa mitata ja raportoida? Käsittelemme aihetta useista eri näkökulmista, aina toimivan raportoinnin rakentamisesta yksittäisten mittareiden valintaan.

Keltainen_paita_Solveon.fi_Kuvituskuvia_1200x800

Rekrytointi

Ilman rekrytointia yritys ei voi kasvaa. Siksi HR-uutisissa nostetaan aika ajoin rekrytoinnin parhaita käytäntöjä, kuten kuinka rakennetaan hyvä työpaikkailmoitus, miten houkutellaan parhaat hakijat, sekä pohditaan mikä saa työntekijät pysymään ja mikä lähtemään.

Rautatalo_konttorilla_kaksi_naista_Solveon.fi_Kuvituskuvia_1200x800

Osaamisen kehittäminen

HR:n tehtävä on kehittää sekä omaa, että työntekijöiden osaamista. Siksi on hyvä tietää, millaista osaamista omasta organisaatiosta löytyy ja millaista siellä jatkossa tarvitaan. HR-uutisissa käydään läpi osaamisen kehittämistä molemmista näkökulmista – aina parhaista HR-kirjavinkeistä siihen, miten työntekijöiden osaamista kannattaa lähteä kehittämään.

Ihmisia_juttelemassa_iloisesti_Solveon_kuvituskuva_1200x800

Esihenkilöiden ja liiketoiminnan tukeminen

Tavoitteemme on auttaa jokaista HR-vastaavaa kehittymään strategisemmaksi ajattelijaksi. Siksi uutiskirjeessä jaetaan artikkeleita ja työkaluja tämän tueksi sekä siihen, miten HR voi tukea ihmisten johtamista ja auttaa esihenkilöitä käytännön asioissa, kuten lomasuunnittelussa.

Nainen_ja_mies_juttelevat_Solveon.fi_Kuvituskuvia_1200x800

Trendit ja polttavimmat aiheet sekä kotimaassa että maailmalla

Näiden lisäksi HR-uutisissa käydään läpi kiinnostavimmat tutkimukset ja trendiraportit sekä niiden tärkeimmät löydökset. Tutkimusten avulla voit perehtyä eri ilmiöiden taustalla piileviin syihin tarkemmin, kuten mistä työntekijäkato johtuu ja millaisia trendejä työelämässä tällä hetkellä on.

Liikenne_Solveon.fi_Kuvituskuvia_1200x800