Choose language

Osaamisen hallintaa vaativiin tarpeisiin

eTaika

eTaika on monipuolinen ja helppokäyttöinen järjestelmä koulutusten ja osaamisen hallintaan. Se on toimiva osaamisen johtamisen kokonaisratkaisu organisaatioille, joissa kouluttautuminen ja lupien sekä pätevyyksien tehokas hallinta on välttämättömyys.

nainen asemalla solveon.fi hero 1980 x 1080 nainen asemalla solveon.fi hero 1980 x 1080

Johda osaamista strategisesti

Osaamisen hallintajärjestelmä eTaika tarjoaa työkalut osaamisen hallintaan ja johtamiseen organisaation strategisten tavoitteiden mukaisesti. Järjestelmä sopii koulutusintensiivisille aloille, joilla on korkea vaatimustaso osaamisen hallinnan, kehittämisen ja ylläpidon suhteen. Tällaisia ovat esimerkiksi sosiaali- ja terveysala sekä kiinteistöala, joilla koulutusten täsmällinen raportointi ja hyvä hallinta tuovat merkittäviä säästöjä, kun kaikki koulutukset tulevat automaattisesti kirjatuiksi koulutusvähennysraporttiin.

eTaika tarjoaa jatkuvasti ajan tasalla olevaa tietoa organisaation osaamisesta ja koulutustarpeista, koulutusten etenemisestä sekä niiden koetusta laadusta. Järjestelmä vähentää hallinnointiin kuluvaa työaikaa sekä sen avulla perehdytys- ja kehityssuunnitelmat, luvat, pätevyydet ja serfitikaatit ovat helposti ja luotettavasti hallinnoitavissa.

Solveon kuvituskuva 1200x800 (5)

Toimivat kehitys­keskustelut hyvän johtamisen ytimessä

Valjasta henkilöstökeskustelut strategiseksi osaksi osaamisen kehittämistä: eTaikan avulla jokainen kehityskeskustelu vie yritystä ja työntekijää eteenpäin, ja kohti tavoitteita. eTaika Kehityskeskustelut muovautuu perinteiseen kehityskeskustelumalliin tai valmentavampaan johtamisen tyyliin organisaation tarpeiden mukaan. Voit palata aiempiin keskusteluihin, hyödyntää niitä ja seurata tavoitteiden toteutumista.

Solveon kuvituskuva 1200x800

Hallitse osaamista ja saavuta tavoitteet

eTaika Osaamisen hallinta auttaa tuntemaan organisaation osaamisen ja tekemään oikeat päätökset sen kehittämiseksi. eTaikasta löytyvät monipuoliset liittymät palkka-, talous ja HR-ohjelmistoihin sekä ulkopuolisiin koulutusalustoihin. Näin ollen se kerää ja hallinnoi kaikkea organisaation osaamisen liittyvää tietoa sekä antaa työkalut tiedon hyödyntämiseen ja osaamisen johtamiseen strategisten tavoitteiden mukaisesti. Selainpohjainen järjestelmä on vaivaton ja kustannustehokas työkalu johdolle, henkilöstöhallinnolle ja esihenkilöille.

Avokonttori Solveon.fi Kuvituskuvia 1200 x 800

Ylläpidä organisaation osaamista koulutuksilla

eTaika Koulutusten hallinta auttaa rakentamaan organisaation strategiaa tukevat koulutuskokonaisuudet. Järjestelmän avulla voit ylläpitää organisaation osaamista koulutuksin – ketterästi ja suunnitelmallisesti. Täysin selainpohjainen ja modulaarinen palvelu nivoutuu tarvittaessa saumattomasti osaamisen hallinnan palveluun. Se  tarjoaa automatisoidut työkalut koulutustapahtumien suunnitteluun ja järjestämiseen, niiden hallitsemiseen tapahtuman aikana, palautteiden keräämiseen ja koulutusvähennysten raportointiin.

eTaika numeroina

45+

Asiakkaita

200 000+

Loppukäyttäjiä

40 000+

Keskusteluja

Ominaisuudet osaamisen ja koulutusten hallintaan sekä perehdytykseen

laptop-10

Oppimisympäristö itseopiskeluun

Itseopiskeluympäristössä käyttäjä voi edetä haluamassaan tai sovitussa aikataulussa, suorittaa tehtäviä ja merkitä niitä suoritetuiksi. Sisältöjä, kuten dokumentit, videot, audiotallenteet tai testit voidaan näyttää rooli-, profiili- tai koulutuskohtaisesti, niitä voidaan myös luokitella pakollisuuden, vahvan suosittelun tai käyttäjän osaamisen tukemisen mukaan sekä suodattaa eri hakusanoilla ja kriteereillä. Ympäristössä voi myös ladata suoritustodistuksia ja -otteita.

1prio_arrow-roadmap-72

Opintopolku

Kaikki kurssit ja modulit, joihin henkilö on hakenut tai ilmoittautunut listataan tilatietoineen ja toteutusajankohtineen opintopolkuun, joka näkyy tyypillisesti työntekijälle ja esihenkilölle. Kun opintopolku on käyty läpi, tieto on mahdollista päivittää automaattisesti Osaamiset-osioon, mikäli se on käytössä.

cursor-click-10

Osaamistestit

Osaamistestejä voidaan luoda valmiiden kyselypohjien avulla sekä muokkaamalla olemassa olevia tai uusia kyselyitä. Kyselyt voidaan ajastaa ja ne voidaan toimittaa eri tavoin kuten sähköpostitse tai tekstiviestillä. Kyselyihin vastataan anonyymisti ja niistä saadaan kattavat raportit organisaation tarpeisiin.

stairs-1-18

Laatu ja vaikuttavuuden seuranta

Koulutuksista voidaan muodostaa ennakkokyselyitä ja kerätä osallistujilta palautetta automatisoidusti. Palautekyselyillä voidaan esimerkiksi mitata koulutuksen laatua heti koulutukesn jälkeen sekä koulutuksen vaikuttavuutta pidemmän ajan kuluttua. 

Kerro meille, kuinka voimme palvella!

Täytä oheinen lomake ja kerro tarpeestasi. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Voit myös varata demoajan täältä >

Asiantuntijamme palvelevat sinua niin ohjelmistojen hankinnassa ja käytössä, kuin kehittämisessäkin.

Tuki
eTaika tukipyynnöt pääkäyttäjän toimesta Communityyn:
Visma Aquila Community »

Muut ratkaisumme työsuhteen elinkaaren hallintaan

1prio_user-feedback-heart-10

HR Master Datan hallinta

Saima HR:n avulla varmistat, että henkilöstö-, työsuhde- ja palkkatiedot ovat aina ajan tasalla, oikein ja kaikkien saatavilla.

suitcase-rolling-38

Matka- ja kuluhallinta

M2 varmistaa saumattoman kulujen hallinnan tuomalla matka- ja kululaskut osaksi palkka- ja henkilöstöhallintoa.

1prio_user-circle-single-94

Palkka- ja henkilöstöhallinto

Personec F on julkishallinnon tarpeisiin rakennettu palkkahallinnon ohjelmisto, jolla hoidat palkkaprosessin sujuvasti.