Choose language

Tietoa meistä

Tarjoamme ohjelmistoratkaisuja suomalaisten organisaatioiden vaativiin teknologiatarpeisiin työsuhteen elinkaaren kaikissa vaiheissa.

Metsa Solveon.fi Kuvituskuvia 1200 x 800 Metsa Solveon.fi Kuvituskuvia 1200 x 800

Solveon – huipputeknologiaa ihmiseltä ihmiselle

Nainen 1 Solveon.fi Kuvituskuvia 1200 x 800

Tarjoamme alan parhaan asiakaskokemuksen

Asiakkaamme tietävät, että heidän palautteensa todella merkitsee. Sitoudumme luomaan ratkaisuja, jotka asettavat asiakkaan keskiöön.

Rautatalo konttorilla kaksi naista Solveon.fi Kuvituskuvia 1200 x 800

Varmistamme huipputason tietoturvan alallamme

Asiakkaamme voivat luottaa, että tarjoamamme teknologia ja palvelut ovat turvallisia. Otamme tehtävämme vakavasti ja varmistamme, että palveluidemme kehitykseen käytettävien työkalujen ja tilojen tietoturva on aina huippuluokkaa.

Neuvottelu Solveon.fi Kuvituskuvia 1200 x 800

Olemme tiedonhallinnan asiantuntija

Tarjoamme huipputeknologiaa, ihmiseltä ihmiselle. Autamme asiakkaitamme löytämään tasapainon ihmisten, prosessien ja teknologioiden välillä, jotta he voivat hyödyntää tietoa parhaalla mahdollisella tavalla. Rakennamme toimintatapoja ja hyviä käytäntöjä, joiden avulla tiedosta tulee helposti ymmärrettävää, luotettavaa ja saavutettavaa.

Visma Aquila numeroina

1500

asiakasorganisaatiota

350+

työntekijää

60M

liikevaihto

12,5 %

vuosittainen SaaS-liikevaihdon kasvu

solveon-tietoa-meista-visma-aquila-1200x800

Olemme osa Visma-konsernia

Olemme Visma Aquila Oy ja kuulumme Visma-konserniin. Visma on yksi Euroopan johtavista ohjelmistotaloista, joka palvelee 1,6 miljoonaa asiakasta 15 000 osaajan voimin. Visma tarjoaa ohjelmistoja, jotka digitalisoivat keskeisiä liiketoimintaprosesseja yrityksissä ja julkisella sektorilla. Visma koostuu pienistä ja keskisuurista yrityksistä, joilla on oma johto, tuotteet ja asiakaskunta. Ainutlaatuinen organisaatiorakenteemme takaa sen, että toimimme lähellä asiakasta ja kehitämme palveluitamme paikallisen toimintaympäristön ja lainsäädännön vaatimusten mukaisesti. Samalla tukenamme on vahva ja vakavarainen Visma-konserni. 

Rautatalon konttorilla avotoimisto Solveon.fi Kuvituskuvia 1200 x 800

Teknologiaa suomalaisen yhteiskunnan tarpeisiin

Rakennamme teknologiaa suomalaisen yhteiskunnan tarpeisiin. Emme ole ainoastaan luotettava toimija liiketoimintakriittisten ohjelmistojen alalla – toimimme sen sydämessä teknologian edelläkävijöinä, tuoden luotettavuutta ja inhimillisyyttä osaksi jokaista koodiriviä. Yhteistyöllä tuomme asiakkaidemme arkeen lisää merkityksellisyyttä ja yksinkertaisempia toimintatapoja, heidän odotuksiaan ja tarpeitaan kuunnellen.

Nainen 2 Solveon.fi Kuvituskuvia 1200 x 800

Autamme asiakkaitamme menestymään

Vastaamme suomalaisten organisaatioiden vaativiin teknologiatarpeisiin työsuhteen elinkaaren eri vaiheissa. Palveluihimme luottaa 1500 organisaatiota julkisella ja yksityisellä sektorilla.

Ohjelmistoratkaisuja työsuhteen elinkaaren jokaiseen vaiheeseen

user-circle-single-94

Palkka- ja henkilöstöhallinto

Palkka- ja henkilöstöhallinnon ratkaisumme varmistavat sujuvat prosessit palkanmaksuun ja työsuhteen tietojen hallinnointiin.

health-care-2-89

Henkilöstön kehittäminen

Henkilöstön kehittämisen ratkaisuillamme osaamisen johtaminen hoituu organisaatiossasi kattavasti, tehokkaasti ja yhdenmukaisesti.

user-collaborate-group-74

Työvoiman hallinta

Toimiva työvoimanhallinta ylläpitää työhyvinvointia ja varmistaa, että oikeat osaajat ovat aina oikeassa paikassa.

credit-card-4-28

Matka- ja kuluhallinta

Matka- ja kuluhallinta osana palkka- ja henkilöstöhallintoa tehostaa prosesseja ja vähentää virheitä sekä manuaalista työtä.