Choose language

Numeronin

Tietosuoja

Tietosuoja Numeronissa

Solveonilla otamme tietoturvan ja yksityisyyden suojan erittäin vakavasti. Kerättyjä tietoja käytetään ainoastaan niille tarkoitettuun käyttötarkoitukseen ja palvelun parantamiseen tilastojen ja käytön analysoinnin kautta. Henkilötietoja ei myydä eikä luovuteta kolmansille osapuolille. 

Kaikki keräämämme tiedot tallennetaan EU/ETA:n alueelle ja tiedot ovat vain henkilön ja rekisterinpitäjän saatavilla. Tietoja ei säilytetä pidempään kuin on tarpeen palvelun ylläpitoa varten, järjestelmälokit säilytetään yhden vuoden ajan. Asiakasyritysten kanssa tehdyt sopimukset ovat voimassa, eikä sovelluksen käytöstä johtuen kerätä Numeronin jo keräämiä tietoja lisää. Asiakastietojen poistaminen sovitaan henkilötietojen käsittelysopimuksessa.

Numeronissa käsiteltävien tietojen osalta toimimme pääasiassa henkilötietojen käsittelijän roolissa ja asiakas rekisterinpitäjänä. Alta löydät lisää tietoa tietojen käsittelystä.

ISO27001-sertifikaatti

Todistetusti tietoturvallinen

Numeron

Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja tuotteitamme, joita mittaamme sekä sisäisillä että standardoiduilla mittaristoilla. Olemme hankkineet ulkopuolisen tahon myöntämiä sertifikaatteja todistukseksi tuotteidemme ja toimintamme turvallisuudesta ja laadusta. Olemme myös jäseninä erilaisissa ohjelmistoalan yhdistyksissä ja organisaatioissa.

Numeron on ISO 27001 -sertifioitu ja olemme myös osana yksityistä Bug Bounty -ohjelmaa. 

Palvelun tuottamiseen käyttämämme alihankkijat

Käyttämämme alihankkijat löytyvät Visma Trust Centren sivulta. Alihankkijamme käsittelevät henkilötietoja vain, jos se on tarpeellista palvelun tarjoamisen vuoksi. Olemme tehneet alihankkijoidemme kanssa tietojenkäsittelysopimuksen, ja arvioimme alihankkijoidemme tietoturvan ja tietosuojan tilaa vuosittain.

Numeronin mobiilisovelluksen tietosuoja

Mobiilisovelluksen käyttö edellyttää sopimusta työnantajayrityksen ja Solveonin välillä (mobiilisovellus on valinnainen lisä Numeron-palveluun). Kaikki asiakasyrityksen kanssa tehdyt sopimukset koskevat myös mobiilisovelluksen käyttöä. Sovellus käyttää samoja keskitettyjä pilvipalveluita ja palvelimia, joita käytetään Numeron -ohjelmiston kanssa.

Yhteystiedot:
numeron.mobiili@visma.com

Mitä tietoja mobiilisovelluksessa kerätään

 

Kirjautumistiedot: Käyttäjänimi/Sähköposti, Henkilöidentifikaattori (personID)

Työ- ja vapaatoiveet: Henkilötunniste (työnantajan osoittama henkilönumero), Toivetyyppi

Työtarjoustiedot: Henkilöidentifikaattori (personID), Puhelinnumero (2-suuntaiselle SMS:lle)

Järjestelmälokit ja ylläpito: Toiminnan ja ylläpidon tarpeisiin liittyen tämä verkkosivusto ja kaikki kolmannen osapuolen palvelut, joita se käyttää, voivat kerätä järjestelmälokeja, jotka ovat tiedostoja, jotka tallentavat vuorovaikutuksia ja jotka voivat sisältää myös henkilötietoja, kuten käyttäjän IP-osoitteen.


Android-sovelluksen pyytämät käyttöoikeudet


Mobiilisovelluksemme käyttää alla lueteltuja Androidin käyttöoikeuksia, jotka on lueteltu alla.

Internet-yhteys: Sovellus tarvitsee internet-yhteyden kommunikoidakseen Numeron pilvipalveluiden kanssa tiedon lähettämiseksi ja vastaanottamiseksi.

Värinä: Sovellus tarvitsee värinäominaisuuden antaakseen käyttäjälle värinäpalautteen tietyissä käyttötilanteissa.

Notifikaatiot: Sovellus tarvitsee luvan näyttääkseen notifikaatioita syöttövirheistä, sovellusversion päivitystarpeista jne.


iOS-sovelluksen pyytämät käyttöoikeudet


Sovelluksemme käyttää tavanomaisia OS-järjestelmän käyttöoikeuksia.

Lisätietoa

Mikäli sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua henkilötietojen poistamisesta järjestelmästä, ota yhteyttä: privacy.aq@visma.com