Choose language

Tietopankki

Ajankohtaiset artikkelit ja ladattavat materiaalit henkilöstöjohtamisen ja henkilöstön kehittämisen tueksi.

5 lääkärityön suunnittelun haastetta ja ratkaisua

Työvuorosuunnittelussa manuaalisesta päivittämisestä ja excel-taulukoiden pyörittämisestä tulisi päästä pois. Kokosimme sinulle selkeän oppaan jossa käydään läpi lääkärityön suunnittelun haasteita ja ratkaisuja.

f9547379

Näin onnistut SaaS-palvelun hankinnassa

Huolellisesti laadittu tarjouspyyntö varmistaa SaaS-palvelujen ostamisen onnistumisen. Mitä asioita kilpailutuksessa ja sopimusehdoissa kannattaa ottaa huomioon? Laadimme avuksesi muistilistan, jonka avulla viet tietojärjestelmän ostoprosessin onnistuneesti maaliin.

Saas-palvelun hankinta

HR-uutiskirje: Henkilöstöjohta­misen uutiset sähköpostiisi

Haluatko kehittää organisaatiosi toimintatapoja ja pysyä perillä siitä, mitä HR-maailmassa ja työelämässä tapahtuu? Uutiskirjeemme pureutuu alan trendeihin ja kilahtaa sähköpostiisi kerran kuussa.

Rautatalo konttorilla kaksi naista Solveon.fi Kuvituskuvia 1200 x 800

Osaamisen kehittämisestä tukea organisaation muutos­tilanteisiin

Kunnissa ja hyvinvointialueilla on meneillään suuri murros: miten tuottaa laadukkaita palveluita ja täyttää velvoitteet niukkenevin resurssein, sekä miten pitää työntekijät ja korvata lähtevät uusilla tekijöillä? Oppaamme luettuasi tiedät, miten osaamisen hallinnan järjestelmät tukevat sekä täydentävät henkilöstöhallinnan työtä ja organisaation sujuvaa arkea.

Solveon kuvituskuva tiimistä

HR-vuosikello

HR-vuosikello on henkilöstöjohtamisen työkalu, jonka avulla kalenterisi pysyy järjestyksessä ja tärkeät työt tulevat hoidetuksi ajallaan.

nainen_ja_mies

HR-järjestelmän hankintaopas

Onko HR-järjestelmän hankinta yrityksellenne ajankohtaista? Oppaamme luettuamme tiedät, mitä asioita kannattaa huomioda sopivaa HR-järjestelmää valittaessa.

Solveon HR hankintaopas

Kehityskeskustelu­pohja

Esihenkilö, etsitkö vinkkejä kehityskeskustelupohjan laadintaan? Lataa valmis kysymyspohja keskustelun tueksi.

neuvottelu

Henkilöstö­tyytyväisyyskysely

Kaipaatko vinkkejä henkilöstötyytyväisyyskyselyn laadintaan? Kokosimme avuksesi listan kysymyksistä, jotka voit halutessasi kopioida suoraan käyttöösi.

Visma-henkilöstötyytyväisyyskysely

Työajanseuranta­opas

Työajanseuranta on yksi läpinäkyvimmistä tavoista työssä jaksamisen seuraamiseen ja sitä kautta työhyvinvoinnin työkalu.

Visma-työajanseuranta

Pikaopas työvoiman hallintaan

Kun automatisoit työvuorojen suunnittelun, säästät työvoimakustannuksissa, parannat henkilöstön viihtyvyyttä, vähennät sairauspoissaoloja ja reagoit paremmin poikkeustapauksiin ja asiakkaiden tarpeisiin.

Visma

Näin sujuvoitat HR-prosesseja oikeilla HR-työkaluilla

Hyvät työkalut tukevat HR:n työtä ja antavat mahdollisuuden keskittyä vaikutukseltaan merkittävämpiin asioihin. Minkälaisia työkaluja kasvavan organisaation henkilöstöhallinto todella tarvitsee tukemaan HR-prosesseja?

CP-Office-meetingroom_DSC5466-1

Tapahtumat

Tapahtumia tulossa syksyllä 2024.