Choose language

Palkka- ja henkilöstö­hallinto

Rakenna saumaton ja automatisoitu kokonaisuus palkanlaskennan ja henkilöstöhallinnon tarpeisiin sujuvoittamaan palkka-asiantuntijan työtä. 

avokonttorissa 3 www.solveon.fi hero 1980 x 1080 avokonttorissa 3 www.solveon.fi hero 1980 x 1080

HRM-järjestelmämme taipuvat ketterästi erilaisiin palkka- ja henkilöstöhallinnon tarpeisiin

HRM-järjestelmämme taipuu ketterästi julkishallinnon ja yritysten erikokoisiin ja erilaisiin tarpeisiin. Pitkän kokemuksen hiomat ohjelmistomme tukevat organisaatioiden kriittisiä toimintoja: palkkahallintoa, henkilötietojen hallintaa ja henkilöstöjohtamista.

Palkka- ja henkilöstöhallinnon ratkaisumme

PersonecF_RGB_large

Julkishallinto, hyvinvointialueet, palvelukeskukset

 

Saavuta palkanlaskennan huippuosaaminen vaivattomasti kattavalla palkkahallinnon SaaS-ratkaisulla. 

🚀Palkka-aineiston keruu, palkkatapahtumien käsittely ja maksatus sekä raportointi, viranomaisvaatimukset ja arkistointi 

💪Palkkahallinnon rutiinit hoituvat automaattisesti, jolloin tiedot ovat välittömästi palkanlaskennan hyödynnettävissä. SaaS-ratkaisu yksinkertaistaa palkanlaskentaa, lisää tuottavuutta ja tehokkuutta, vähentää manuaalisia tehtäviä sekä varmistaa tarkan, vaatimusten mukaisen ja oikea-aikaisen palkanlaskennan.

 

💪Personec F ESS:llä kaikki henkilö- ja työsuhdetiedot voi hallita yhdestä paikasta sekä hajauttaa henkilö- ja sopimustietojen hallintaa työntekijöille ja esihenkilöille tehtäväksi kätevän mobiilikäyttöliittymän kautta paikasta riippumatta.

🏢Kuntien ja kaupungien organisaatiot, sote- ja koulutusorganisaatiot, palvelukeskukset ja valtionyhtiöt

SaimaHR-logo

Yritykset

 

Saima HR-järjestelmä varmistaa henkilöstötietojen sujuvan kulun palkanlaskentaan, lomien suunnitteluun, raportteihin sekä tueksi sisäiseen kehitystyöhön. 

🚀Henkilö-, työsuhde- ja palkkatietojen säilytys ja hallinta, lomien ja poissaolojen hallinta, lomakkeet, liittymät muihin järjestelmiin, koulutukset, pätevyydet, osaamiset, raportointi ja kertakirjautuminen (SSO).

💪Säästää aikaa ja vaivaa, kun henkilöstötiedot, työsuhdetiedot, palkkatiedot, lomat ja poissaolot, koulutukset, pätevyydet ja osaamiset löytyvät kaikki samasta paikasta.

🏢Keskisuurten ja suurten yritysten HR, esihenkilöt ja työntekijät

Saumatonta palkanlaskentaa ja henkilöstöhallintoa

Järjestelmämme auttavat rakentamaan saumattoman kokonaisuuden palkanlaskennan ja henkilöstöhallinnon tarpeisiin.

Monikantaratkaisu tuo kustannus­tehokkuutta

Kun tarpeena on hallita useita eri asiakasorganisaatioita samassa tietokannassa, Personec F:n monikantaratkaisun ansiosta uusien asiakasorganisaatioiden käyttöönotto on helppoa ja kustannustehokasta. Monikantaratkaisu tehostaa palkanlaskijan työtä merkittävästi, sillä se vähentää palkka-ajojen määrää, ohjaustietojen ylläpitoa sekä kirjautumisten määrää

wfm-02

Raportointi aina ajan tasalla

Personec F tarjoaa monipuolisen vakioraporttivalikoiman lisäksi laajan omaehtoisen raportointiosion, joka mahdollistaa käyttäjille omien raporttipohjien hyödyntämisen tietopoimintoineen ja ehtoineen. Omaehtoisen raportoinnin avulla kaikki järjestelmään tallennettu tieto on helposti hyödynnettävissä ja jatkojalostettavissa.

wfm-03

HR master data yhteen paikkaan helposti ja tietoturvallisesti

Saima HR helpottaa HR master datan hallintaan. Sen avulla varmistat, että henkilöstö- ja työsuhde- ja palkkatiedot ovat aina ajan tasalla ja oikein. Vapautat henkilöstöhallinnon aikaa hallinnolliselta työtä ja ylläpidät HR-dataa helposti ja tietoturvallisesti yhdessä paikassa.

wfm-04

Täydennä ohjelmistoja tarpeesi mukaan

Personec F:ssa on laaja valikoima valmiita, luotettavia rajapintoja. Liittymiä voidaan ajastaa ja automatisoida, jolloin tiedonvälitys hoituu ilman käyttäjän toimenpiteitä. Personec F täydentyy ketterästi Personec F OSS:lla, joka tarjoaa työkalut osaamisen johtamiseen. Saima HR:ssä voit valita käyttöösi tarvittavat lisämoduulit, jolloin organisaatiollanne on vain ne ominaisuudet, joille on oikeasti käyttöä.

wfm-05

Muut ratkaisumme työsuhteen elinkaaren hallintaan

health-care-2-89

Henkilöstön kehittäminen

Henkilöstön kehittämisen ratkaisuillamme osaamisen johtaminen hoituu organisaatiossasi kattavasti, tehokkaasti ja yhdenmukaisesti.

1prio_credit-card-4-28

Matka- ja kuluhallinta

Matka- ja kuluhallinta osana palkka- ja henkilöstöhallintoa tehostaa prosesseja ja vähentää virheitä sekä manuaalista työtä.

1prio_user-collaborate-group-74

Työvoiman hallinta

Toimiva työvoimanhallinta ylläpitää työhyvinvointia ja varmistaa, että oikeat osaajat ovat aina oikeassa paikassa.