Choose language

Personec F OSS

Tietosuoja

Tietosuoja Personec F OSS:issa

Solveonilla otamme tietoturvan ja yksityisyyden suojan erittäin vakavasti. Kerättyjä tietoja käytetään ainoastaan niille tarkoitettuun käyttötarkoitukseen ja palvelun parantamiseen tilastojen ja käytön analysoinnin kautta. Henkilötietoja ei myydä eikä luovuteta kolmansille osapuolille. 

Kaikki keräämämme tiedot tallennetaan EU/ETA:n alueelle ja tiedot ovat vain henkilön ja rekisterinpitäjän saatavilla. Tietoja ei säilytetä pidempään kuin on tarpeen palvelun ylläpitoa varten.


Personec F OSS:issa käsiteltävien tietojen osalta toimimme pääasiassa henkilötietojen käsittelijän roolissa ja asiakas rekisterinpitäjänä. Alta löydät lisää tietoa tietojen käsittelystä.

Palvelun tuottamiseen käyttämämme alihankkijat

Käyttämämme alihankkijat löytyvät Visma Trust Centren sivulta. Alihankkijamme käsittelevät henkilötietoja vain, jos se on tarpeellista palvelun tarjoamisen vuoksi. Olemme tehneet alihankkijoidemme kanssa tietojenkäsittelysopimuksen, ja arvioimme alihankkijoidemme tietoturvan ja tietosuojan tilaa vuosittain.

Lisätietoa

Mikäli sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua henkilötietojen poistamisesta järjestelmästä, ota yhteyttä: privacy.aq@visma.com