Choose language

Taloushallinto

Wintime

Wintime on monipuolinen taloushallinnon ohjelmisto, joka kasvaa organisaatiosi mukana.

revontulet solveon.fi hero 1980 x 1080 revontulet solveon.fi hero 1980 x 1080

Wintime on taloushallinnon oikea käsi

Wintimen taloushallinto-ohjelmisto sopii sinulle, kun haluat, että kaikki organisaatiosi talouden prosessit toimivat sujuvasti ja tuottavat kaiken tarvittavan tiedon liiketoimintasi pyörittämiseen. Wintime pitää organisaatiosi taloushallinnon perustan kunnossa.

Ominaisuudet

Ohjelmiston perusominaisuuksia ja lisäratkaisuja yhdistämällä rakennat kokonaisuuden, joka tukee parhaiten taloushallintosi ja liiketoimintasi tarpeita.

ai-generate-portrait-image-spark-28

Kirjanpito

Kirjanpito on Wintimen sydän, joka tuottaa ajantasaista tietoa organisaatiosi tarpeisiin. Kirjanpito kattaa ulkoisen ja sisäisen laskennan, arvonlisäverokäsittelyn ja raportoinnin. Sen avulla pysyt koko ajan perillä organisaatiosi tuloksellisuudesta ja maksuvalmiudesta.

hand-held-tablet-writing-61

Myynti- ja ostoreskontra

Wintimen myynti- ja ostoreskontran avulla vähennät aikaa vieviä rutiineja ja inhimillisten virheiden määrää rutkasti. Automatisoinnilla nopeutat ostolaskujen käsittelyä ja seuraat tarkasti, miten niiden käsittely organisaatiossasi etenee. Pääset kiinni prosessien pullonkauloihin nopeasti ja yksinkertaistat prosesseja suoraviivaisemmiksi.

bag-suitcase-4-20

Talousarvion laadinta

Kunnille ja muille julkishallinnon toimijoille Wintime on oivallinen väline talousarvion tekemiseen ja seurantaan. Ohjelmiston avulla saat tietoa, jota organisaatiosi ja kuntasi päättäjät voivat hyödyntää johtamisessa ja päätöksenteossa sekä tuottavuuden parantamisessa. Voit käyttää tietoa esimerkiksi toiminta- ja tulosyksikkösi tehtävien priorisoimisessa.  

calendar-mark-74

Raportointi

Wintime tuottaa jatkuvasti ajantasaista raportointitietoa, jonka avulla seuraat taloutta ja tuet liiketoiminnan kasvua. Selkeiden raporttien ansiosta saat nopealla vilkaisulla yleiskuvan, johon voit perehtyä tarkemmin tarpeen mukaan. Voit rakentaa ohjelmistoon omia raportteja tai muokata olemassa olevia raportteja yrityksesi tarvitsemaan muotoon. Raporttien avulla voit myös seurata yrityksesi tai tulosyksikkösi taloustilannetta projekti- tai kustannuspaikkakohtaisesti.

lightbulb-27

Budjetointi

Kasvu edellyttää yritykseltä suunnitelmallisuutta. Wintimen budjetoinnin avulla siirrät katseesi peräpeilistä tulevaisuuteen.  

Teet nopeasti ja helposti vuotuisen budjetin, jonka avulla hahmotat, millaisiin taloudellisiin menoihin olet valmis sitoutumaan päästäksesi haluttuun vuositavoitteeseen. Ohjelmisto siirtää kirjanpidon toteumatiedot kätevästi budjetoinnin ja ennusteiden laadinnan pohjaksi.   

graph-bar-increase-square-4

Lisäratkaisut

Taloushallinto-ohjelmisto Wintime on kuin palapeli: sähköinen laskutus ja muut lisäratkaisut sujahtavat saumattomasti osaksi perusohjelmistoa. Voit valita ne kaikki tai vain yhden. Kaikki Wintimen ratkaisut ovat integroitavissa myös kansainvälisiin järjestelmiin.

Sinun ei siis aina tarvitse vaihtaa kokonaista järjestelmää kertarysäyksellä. Valitse osat, jotka palvelevat sinua parhaiten.

Wintime numeroina

2200

Loppukäyttäjiä

130

Toteutettuja integraatioita

3 kieltä

suomeksi, ruotsiksi, englanniksi

nainen kurkistaa nayton takaa www.solveon.fi 1200 x 1200
Wintimestä saamme helposti arvokasta tietoa koko organisaation käyttöön, ja tietojen vaivaton siirto eri järjestelmien välillä tukee sujuvaa taloushallintoa. Wintimen raportointiohjelma sujuvoittaa asiantuntijoidemme työtä budjetointivaiheessa ja kulujen seurannassa.

Eeva Tolppala

Talouspäällikkö, Eläketurvakeskus

Kerro meille, kuinka voimme palvella!

Täytä oheinen lomake ja kerro tarpeestasi. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Asiantuntijamme palvelevat sinua niin ohjelmistojen hankinnassa ja käytössä, kuin kehittämisessäkin.

Tuki
Wintime tukipyynnöt pääkäyttäjän toimesta Communityyn:
Visma Aquila Community »

Muut ratkaisumme työsuhteen elinkaaren hallintaan

time-lapse-60

Työajanseuranta

Tiima-työajanhallinnan sovelluksen avulla seuraat henkilöstön työaikaa työaikalainsäädännön vaatimusten mukaisesti.

user-collaborate-group-74

Työvoiman hallinta

Aikajanan ketterän suunnittelun ja työvoimanhallinnan avulla optimoit työvuorot, automatisoit seurantaprosesseja ja helpotat palkanlaskentaa.

suitcase-rolling-38

Matka- ja kuluhallinta

M2 varmistaa saumattoman kulujen hallinnan tuomalla matka- ja kululaskut osaksi palkka- ja henkilöstöhallintoa.