Choose language

Tiiman

Tietosuoja

Tietosuoja Tiimassa

Solveonilla otamme tietoturvan ja yksityisyyden suojan erittäin vakavasti. Kerättyjä tietoja käytetään ainoastaan niille tarkoitettuun käyttötarkoitukseen ja palvelun parantamiseen tilastojen ja käytön analysoinnin kautta. Henkilötietoja ei myydä eikä luovuteta kolmansille osapuolille. 

Kaikki keräämämme tiedot tallennetaan EU/ETA:n alueelle ja tiedot ovat vain henkilön ja rekisterinpitäjän saatavilla. Tietoja ei säilytetä pidempään kuin on tarpeen palvelun ylläpitoa varten.

Tiimassa käsiteltävien tietojen osalta toimimme pääasiassa henkilötietojen käsittelijän roolissa ja asiakas rekisterinpitäjänä. Alta löydät lisää tietoa tietojen käsittelystä.

ISO27001-sertifikaatti

Todistetusti tietoturvallinen

Tiima

Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja tuotteitamme, joita mittaamme sekä sisäisillä että standardoiduilla mittaristoilla. Olemme hankkineet ulkopuolisen tahon myöntämiä sertifikaatteja todistukseksi tuotteidemme ja toimintamme turvallisuudesta ja laadusta. Olemme myös jäseninä erilaisissa ohjelmistoalan yhdistyksissä ja organisaatioissa.

Tiima on ISO 27001 -sertifioitu ja olemme myös osana yksityistä Bug Bounty -ohjelmaa. 

Palvelun tuottamiseen käyttämämme alihankkijat

Käyttämämme alihankkijat löytyvät Visma Trust Centren sivulta. Alihankkijamme käsittelevät henkilötietoja vain, jos se on tarpeellista palvelun tarjoamisen vuoksi. Olemme tehneet alihankkijoidemme kanssa tietojenkäsittelysopimuksen, ja arvioimme alihankkijoidemme tietoturvan ja tietosuojan tilaa vuosittain.

Tietojen käsittely Tiiman mobiilisovelluksessa

Tiiman mobiilisovellus voi pyytää seuraavia käyttöoikeuksia. Olemme näiden tietojen käsittelyn osalta henkilötietojen käsittelijän roolissa, ja asiakkaamme toimii rekisterinpitäjänä. 

Kamera: Kameraa käytetään QR-koodien ja viivakoodien lukemiseen, joilla voidaan lukea leimaustietoja (jos organisaatiosi käyttää tällaista järjestelmää).

Sijainti: Mikäli sallit seurantatiedon keräämisen, tämä tieto voidaan tallentaa leimausten yhteyteen. Järjestelmänvalvoja voi asettaa seurantatiedon tallentamisen leimausten yhteyteen pakolliseksi. Tässä tapauksessa leimaaminen ilman seurantatietoa ei ole mahdollista. Kaikki tiedot käsitellään Suomen lakien mukaisesti ja niitä käytetään ainoastaan työnantajasi kanssa tehdyn sopimuksen mukaisiin tarkoituksiin.

Voit milloin tahansa poistaa sijainnin seurannan käytöstä Android-sovelluksen asetuksissa. iOS:ssä ja Android 6.0:ssa tai uudemmassa voit milloin tahansa poistaa käytöstä sijaintitiedot tai kameran käytön sovelluksen asetuksista, jolloin sijainnin seuranta tai kameratoiminnot eivät ole käytössä.

Solveon rekisterinpitäjän roolissa

Rekisterinpitäjän roolissa käsittelemme tuotteessa annettua palautetta. Lisää tietoa tästä tietojen käsittelystä löydät tietosuojaselosteestamme.

Tiiman verkkoversiossa seuraamme ominaisuuksien käyttöastetta ja keräämme vapaaehtoista käyttäjäpalautetta. Mobiilisovelluksessamme seurataan käytössä olevien sovellusversioiden tietoja. Henkilökohtaisia tietoja ei tallenneta.

Lisätietoa

Mikäli sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua henkilötietojen poistamisesta järjestelmästä, ota yhteyttä: privacy.aq@visma.com