Choose language

Siirry kanssamme Wintimeen

Tulevaisuuden taloushallinnon ratkaisuun

Vihrea_ja_musta_Solveon.fi_Kuvituskuvia_1200x800 Vihrea_ja_musta_Solveon.fi_Kuvituskuvia_1200x800

Kumppanuutta ja tukea läpi matkan

1prio_star-badge-22

Wintime: Luotettavaa kumppanuutta

Pilvipohjainen Wintime on tukenut ja tehostanut suomalaisten kuntien taloushallintoa jo usean vuosikymmenen ajan. Pitkän käyttökokemuksen hioma ohjelmisto hoitaa puolestasi tärkeitä hallinnon rutiineja, mikä tekee taloushallinnon ammattilaisten työskentelystä mielekästä ja sujuvaa.

Meillä Visma Aquilassa on vankka kokemus taloushallinnosta ja vahva näkemys siitä, mihin suuntaan ala kehittyy. Tutun ohjelmistotoimittajan kanssa yhteistyö on vaivatonta ja tuki luotettavaa.

1prio_rocket-35

Turvallisesti uuteen järjestelmään

Olemme tehneet Wintimen käyttöönoton nykyisille Intime-asiakkaillemme sujuvaksi ja tehokkaaksi. Kun siirryt Wintimeen, siirryt samalla kohti tulevaisuuden taloushallintoa kaikkine etuineen.

Tuotetuella on jo siirtymän alussa hyvät taustatiedot organisaatiostasi ja järjestelmässä tarvitsemistasi liittymistä. Siirtymää helpottaa luomamme Kuntamalli, jonka ansiosta perusdata siirtyy Intimesta vaivattomasti uuteen järjestelmään valmiita integraatioita hyödyntäen.

Vaihdoksen jälkeen taloushallinnon ylläpito ja esimerkiksi raportointia koskevien muutosten hallinta on sujuvaa. Järjestelmämuutos tarkentaa seurantatasoa, jolloin kunnan elinvoimaa on entistä helpompi seurata ja vahvistaa!

1prio_help-chat-1-83

Tuemme osaamistasi

Kumppaninasi palvelemme ja tuemme sinua käyttöönoton jälkeenkin. Tuemme asiakkaitamme parhailla käytännöillä niin, että järjestelmä on mahdollisimman tehokkaasti käytössä.

Wintimen käyttäjänä saat edelleen Visma Aquilan kattavan palvelutarjonnan ja tuen, kuten esimerkiksi Visma Communityn ohjeet ja asiakaspalvelun sekä eAkatemian koulutusvideot ja webinaarit.

Arjen virtaviivaistuessa sinulle jää enemmän aikaa keskittyä esimerkiksi organisaatiosi osaamisen kehittämiseen, muutosjohtamiseen sekä taloushallinnon asiantuntijoiden ohjaamiseen ja neuvontaan. Automaatiosta vapautuva aika mahdollistaa myös työntekijöiden erikoistumisen ja tukee näin henkilöstön osaamisen kehittymistä.

1prio_cursor-click-10

Uuden sukupolven käytettävyyttä

Hyvä käytettävyys motivoi organisaatiosi ammattilaisia, jotka odottavat ohjelmistoilta juuri sellaista suoraviivaisuutta, jota Wintime tarjoaa. Käyttäjälähtöiset, parhaisiin käytäntöihin pohjautuvat prosessit ja työnkulut tekevät työnteosta ja perehdyttämisestä sujuvaa. Kuormitus vähenee, kun muistettavia yksityiskohtia on vähemmän.

Ja mikä parasta, voit itse olla mukana vuorovaikutuksessa ja kehitystyössä, joka ohjaa järjestelmää käyttäjien toivomaan suuntaan.

Wintimen hyödyt

Tähän olemme listanneet Wintimen hyötyjä järjestelmänvaihdoksesta parempaan jatkuvaan tekemiseen ja tulevaisuuteen.

Mies_Solveon.fi_Kuvituskuvia_1200x800

Siirtyminen Intime-järjestelmästä Wintimeen on yksinkertaista, sillä olemme luoneet sujuvaa järjestelmänvaihtoa varten oman Kuntamallin. Datan siirto järjestelmästä toiseen onnistuu vakioidulla menettelyllä.

Kuntamalli-pohja sisältää valtakunnalliseen raportointiin liittyvät koodistot, kuten arvonlisäverokoodit ja tilikarttamallin, jolloin sinun tarvitsee lisätä vain omat rahatilit. Viranomaisraportoinnin lisäksi siinä voi huomioida organisaation omat piirteet. Tarvittavat pohjatiedot, esimerkiksi talousarviot käyttöönottovuodelle ja tilinpäätös edelliseltä vuodelta ovat helposti siirrettävissä.

Ohjelmistossa hyödynnetään sidosryhmien tietoja, kuten esimerkiksi Tilastokeskuksen sektoriluokkapalveluita. Palvelukeskusten tai vastaavien on helppo lisätä itse uusia asiakkaita. Siirtoketjut voi ketjuttaa ja ajastaa automaattisiksi, jolloin manuaalisten vaiheiden määrä minimoituu.

Wintimen käytettävyys vastaa niin taloushallinnon uuden sukupolven työntekijöiden kuin muidenkin ohjelmiston vaihtajien odotuksia. Useimmat ohjelmiston toiminnot löytyvät yhdestä ja samasta näkymästä, ja ohjelmisto ohjaa käyttäjäänsä matkan varrella. Voit unohtaa koulutusmanuaalien perkaamisen.

Ajantasaisella ja kehittyvällä ohjelmistolla taloushallinnon prosessit hoituvat parhaiden käytäntöjen mukaisesti. Älykäs ohjelmamme käsittelee, tarkastaa ja laskee puolestasi. Ajantasainen tulos on koko ajan tarkasteltavissasi.

Ohjatut ja optimoidut työnkulut sekä automatisoidut rutiinit vähentävät turhia klikkauksia, jolloin ohjelmiston logiikka on helppo omaksua ja työ etenee. Näin kognitiivinen kuorma vähenee, mikä tekee päivittäisestä työskentelystäsi mielekästä. Automaatio avulla taloushallinnon työntekijät voivat vapaammin suunnitella omat lomansa myös perinteisesti kiireiseen kuunvaihteeseen.

Wintimessä niin kokonaisuuden ylläpitäminen kuin lakisääteisten ja organisaatiotasi koskevien muutosten hallinta on sujuvaa. Tiedostojen ja ajastusten hallinta hoituu helposti käyttöliittymästä.

Voit hallita käyttäjäoikeuksia joustavasti oletusrooleja hyödyntäen. Talousraportointi sujuu ajallaan vuosikellon mukaan. Järjestelmässä on mahdollisuus tuottaa raportteja kaikilta kannassa olevilta kausilta.

Ohjelma tarjoaa asiantuntijoille sekä uuden sukupolven osaamista että aikaa henkilöstön erikoistumiselle ja kehittymiselle, kun automaatio ohjaa ja suoraviivaistaa prosesseja sekä rutiineja.

Opastamme sinua uudistamaan toimintamalleja siten, että ne vastaavat nykypäivän tarpeita ja parhaita käytäntöjä, sekä tukevat asiantuntijoita ja ohjelmistoa toimimaan saumattomasti yhdessä. Sinulla on käytettävissäsi Visma Aquilan tutut palvelut ja asiantuntijaverkostot:

Visma Community

Visma Community on kaikkien ohjelmistokäyttäjillemme tarkoitettu yhteisö, jonne on koottu oppaat, ohjeet, ajankohtaiset tiedotteet ja käyttövinkit sujuvan ja helpon käytön tueksi. Visma Communityssä on tuhansia käyttäjiä. Yhteisöstä tavoitat myös asiakaspalvelumme.

eAkatemia-oppimisympäristö

Tukee käyttöönotossa ja sen jälkeisessä osaamisen kehittämisessä. eAkatemiassa julkaistaan aktiivisesti koulutusvideoita sekä vinkkejä tehokkaan työskentelyn tueksi.
eAkatemiasta löydät tuotekohtaiset videot, webinaarit ja tallenteet. Koulutuspaketteihin sisältyy myös ajankohtaisia tietoiskuja muun muassa lakimuutoksista.

Ohjelmistojen käytön ja uusien ominaisuuksien hyödyntämisen tueksi tarjoamme lisäksi monimuotoista koulutusta. Verkkokoulutuksemme ja webinaarimme pyörivät läpi vuoden.

Prosessikonsultointi

Järjestelmäriippumaton prosessikonsultoinnin palvelumme auttaa kartoittamaan organisaatiosi prosessit ja kehittämään niitä. Kun prosessit ovat kunnossa, järjestelmävaihdoksen onnistumisen mahdollisuus nousee huomattavasti.

Winnerit on asiantuntijaverkosto, jossa kehitämme yhdessä asiakkaiden ja heiltä saamamme palautteen avulla ohjelmistojemme ominaisuuksia vastaamaan entistä paremmin käyttäjien tarpeita.

Käytännössä järjestämme tapaamisia ja työpajoja, joissa pääset kertomaan toiveitasi, voit osallistua kehitystyöhön tai vaikkapa testata ohjelmistojen protoja. Samalla saat tietoa ohjelmistojemme uusista ominaisuuksista tai ohjelmiston hyödyntämisen parhaita käytäntöjä. Keskustelua voi jatkaa helposti Winnereiden omassa ryhmässä.

Kehityshankkeissa hyödynnämme Winnereissä esiin nousseita ideoita ja kehityskohteita. Mielenkiintoisimmat keskustelut nostamme Winnerit-keskustelualustalle. Tästä kaikesta muodostamme oman vision, jonka avulla kehitämme automaatiota, ohjelmiston suorituskykyä, käytettävyyttä ja ulkoasua sinun parhaaksesi.

Näin viemme sinut uuteen taloushallinnon ratkaisuun

 

customer-path2

 

Matkan vaiheet

1

Päätös siirtymisestä

Matka voi alkaa kohti Wintimeä, tulevaisuuden taloushallinnon ratkaisua!

Tuotamme käyttöösi materiaalin, jossa esitellään järjestelmän hyödyt, ja jonka avulla saat sisäisen viestinnän sujuvasti käyntiin.

2

Valmistautuminen

Valmistelemme yhdessä kanssasi järjestelmän käyttöönoton, joka sisältää mm. seuraavat asiat:

  • Tarvittavien tietojen kerääminen
  • Muutoksen hallinta ja suunnittelu
  • Viestinnän ja koulutuksen suunnittelu
3

Ideointipajat

Varmistamme sujuvan prosessin ideointipajojen avulla.

  • Kartoitetaan yhdessä toimintatavat, jotka toimivat pohjana käyttöönotolle
  • Taloushallinnon prosessit ja käytänteet
  • Liittymien kartoitus ja määrittely
4

Tukimateriaalit

Kattava tukimateriaali auttaa organisaatiotasi muutoksen läpiviennissä.

  • Palvelukuvaus
  • Wintimen helpit ja eAkatemia
  • Käyttöönoton tukimateriaali
5

Jatkuva kumppanuus

Kun järjestelmä on otettu onnistuneesti käyttöön, tarjoamme tukea ja palveluita sen tehokkaaseen käyttöön.

Käytössäsi on käyttäjäyhteisö Community, kattava tukipalvelukanavamme, eAkatemian laaja kurssitarjonta, palveluseuranta sekä pääsy Winnerit-tilaisuuksiin vaihtuvin teemoin. Kuuntelemme aina mielellämme kehitysehdotuksia tuotteisiimme.