Choose language

Henkilötietojen hallinta

Personec F ESS

Personec F ESS täydentää palkkahallinnon Personec F -ohjelmistoa. Sen avulla pysyt mukana henkilöstön työsuhteen koko elinkaaren aikana tapahtuvien tietojen ja tapahtumien hallinnassa sekä voit hajauttaa tiedot helposti sinne, missä tieto syntyy.

konttorilla_neuvottelu_www.solveon.fi_hero_1980x1080 konttorilla_neuvottelu_www.solveon.fi_hero_1980x1080

Hajauta henkilö- ja työsuhdetietojen hallinta sinne, missä tieto syntyy

Personec F ESS on Personec F -tuoteperheen kiinteä osa, jonka avulla voit hallita kaikki henkilö- ja sopimustiedot yhdessä paikassa. Esihenkilöt ja työntekijät voivat päivittää järjestelmän kautta loma- ja poissaolotiedot, jotka siirtyvät välittömästi palkanlaskentaan ja osapuolet saavat automaattiset ilmoitukset tapahtumista. Mobiilikäyttöliittymä mahdollistaa asioinnin paikasta riippumatta. Kun henkilö ilmoittaa itse tiedot järjestelmään, vältytään ylimääräiseltä työltä ja virheiltä.

Nainen_ja_tabletti_Solveon.fi_Kuvituskuvia_1200x800

Ilmoita loma- ja poissaolotiedot paikasta riippumatta

Personec F ESS -mobiilikäyttöliittymän kautta henkilöstö voi itse päivittää omia loma- ja poissaolotietojaan. Omat vuosiloma- ja säästövapaapäivien saldot ovat aina reaaliaikaisesti itse tarkistettavissa, esihenkilöt pääsevät suoraan hyväksymään ehdotetut poissaolot ja lomat sekä tiedot siirtyvät suoraan palkanlaskentaan.

Solveon kuvituskuva 1200x800 (2)

Vähemmän päällekkäistä työtä

Personec F ESS vähentää huomattavasti päällekkäistä työtä, ja ennen kaikkea paperitöinä tehtäviä välivaiheita. Helppo käyttöliittymä tehostaa niin esihenkilön, työntekijän kuin HR-asiantuntijan ajankäyttöä. Järjestelmässä voidaan myös hoitaa luottamushenkilöiden käsittely. Kätevässä kokousnäkymässä on mahdollista hallinnoida luottamustoimien kokouksia sekä niihin liittyviä palkkioita.

Personec F ESS numeroina

260

organisaatiota

450 000

työsopimusta vuodessa

630 000

käsiteltyä lomajaksoa vuodessa

Ominaisuudet henkilötietojen hajauttamiseen

1prio_laptop-10

Tieto liikkuu järjestelmässä työtenkijältä palkanlaskentaan

Helpon käyttöliittymän kautta työntekijä ja esihenkilö voivat ylläpitää tietoja itse, jolloin tiedot liikkuvat alusta asti järjestelmässä ja ovat välittömästi palkanlaskennan käytettävissä järjestelmässä.

iphone-42

Mobiilikäyttöliittymä tuo joustoa

Mobiilikäyttöliittymän kautta työntekijä voi itse päivittää loma- ja poissaolotietonsa sekä tarkistaa vuosiloma- ja säästö- sekä lomarahavapaasaldonsa ajasta ja paikasta riippumatta.

time-lapse-60

Lisää tehokkuutta ja parempaa laatua

Personec F ESS auttaa tehostamaan prosessien läpimenoa ja säästämään aikaa. Esimerkiksi liittämällä sähköinen allekirjoitus työsopimusprosessiin saadaan tiedot liikkumaan sähköisesti ja prosessi automatisoitua alusta loppuun. Automatisoinnin ansiosta myös palkka-aineisto on korkealaatuista ja virheetöntä.

keyboard-option-setting-gear-85

Täydennä ohjelmistoja tarpeesi mukaan

Personec F -tuoteperheessä on laaja valikoima valmiita, luotettavia rajapintoja. Osaamisen johtamisen työkalu Personec F OSS:ään liittäminen Personec F ESS:ään hoituu vakioliittymän ansiosta nopeasti, ja käyttöä voi laajentaa moduuli kerrallaan joustavasti organisaation tarpeiden mukaan.

Kerro meille, kuinka voimme palvella!

Täytä oheinen lomake ja kerro tarpeestasi. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Asiantuntijamme palvelevat sinua niin ohjelmistojen hankinnassa ja käytössä, kuin kehittämisessäkin.

Tuki
Personec F ja ESS tukipyynnöt pääkäyttäjän toimesta Communityyn:
Visma Aquila Community »

Muut ratkaisumme työsuhteen elinkaaren hallintaan

1prio_decent-work-and-economic-growth-20

Osaamisen johtaminen

Personec F OSS tehostat johtamista selkeillä, automatisoiduilla osaamisen johtamisen työkaluilla.

suitcase-rolling-38

Matka- ja kuluhallinta

M2 varmistaa saumattoman kulujen hallinnan tuomalla matka- ja kululaskut osaksi palkka- ja henkilöstöhallintoa.

1prio_horizontal-slider-2-99

Työvoiman hallinta

Numeronilla yhdistät työvuorosuunnittelun, sijaisten hallinnan, työaikatulkinnan, raportoinnin ja viestinnän yhdeksi kokonaisuudeksi.