Choose language

Saima HR:n

Tietosuoja

Tietosuoja Saima HR:ssä

Solveonilla otamme tietoturvan ja yksityisyyden suojan erittäin vakavasti. Kerättyjä tietoja käytetään ainoastaan niille tarkoitettuun käyttötarkoitukseen ja palvelun parantamiseen tilastojen ja käytön analysoinnin kautta. Henkilötietoja ei myydä eikä luovuteta kolmansille osapuolille. 

Kaikki keräämämme tiedot tallennetaan EU/ETA:n alueelle ja tiedot ovat vain henkilön ja rekisterinpitäjän saatavilla. Tietoja ei säilytetä pidempään kuin on tarpeen palvelun ylläpitoa varten, järjestelmälokit säilytetään yhden vuoden ajan. Asiakasyritysten kanssa tehdyt sopimukset ovat voimassa, eikä sovelluksen käytöstä johtuen kerätä Numeronin jo keräämiä tietoja lisää. Asiakastietojen poistaminen sovitaan henkilötietojen käsittelysopimuksessa.

Saima HR:ssä käsiteltävien tietojen osalta toimimme pääasiassa henkilötietojen käsittelijän roolissa ja asiakas rekisterinpitäjänä. Alta löydät lisää tietoa tietojen käsittelystä.

ISO27001-sertifikaatti

Todistetusti tietoturvallinen

Saima HR

Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja tuotteitamme, joita mittaamme sekä sisäisillä että standardoiduilla mittaristoilla. Olemme hankkineet ulkopuolisen tahon myöntämiä sertifikaatteja todistukseksi tuotteidemme ja toimintamme turvallisuudesta ja laadusta. Olemme myös jäseninä erilaisissa ohjelmistoalan yhdistyksissä ja organisaatioissa.

Saima HR on ISO 27001 -sertifioitu ja olemme myös osana yksityistä Bug Bounty -ohjelmaa. 

Palvelun tuottamiseen käyttämämme alihankkijat

Käyttämämme alihankkijat löytyvät Visma Trust Centren sivulta. Alihankkijamme käsittelevät henkilötietoja vain, jos se on tarpeellista palvelun tarjoamisen vuoksi. Olemme tehneet alihankkijoidemme kanssa tietojenkäsittelysopimuksen, ja arvioimme alihankkijoidemme tietoturvan ja tietosuojan tilaa vuosittain.

Lisätietoa

Mikäli sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua henkilötietojen poistamisesta järjestelmästä, ota yhteyttä: privacy.aq@visma.com