Choose language

HR-järjestelmä

Saima HR

Helppoa ja tietoturvallista HR Master Datan hallintaa keskisuurille ja suurille yrityksille.

revontulet solveon.fi hero 1980 x 1080 revontulet solveon.fi hero 1980 x 1080

Yrityksesi henkilöstötiedot yhdessä paikassa

Saima HR -järjestelmän avulla varmistat, että henkilöstö-, työsuhde- ja palkkatiedot ovat aina ajan tasalla, oikein ja kaikkien saatavilla. Vapauta henkilöstöhallinnon aikaa hallinnolliselta työtä ja ylläpidä HR-dataa helposti ja tietoturvallisesti yhdessä paikassa.

saima-hr-jarjestelma-1200x800-3

Työsuhteen elinkaaren hallinta

Selkeytä ja automatisoi HR-prosesseja

Helpota työsuhteen elinkaaren eri vaiheisiin liittyviä tehtäviä HR master datan avulla. Saima HR kokoaa tiedot henkilöstön osaamisista, koulutuksista, palkitsemisesta ja työsuhteen aikana käydyistä keskusteluista yhteen paikkaan. Automatisoi prosesseja asettamalla muistutuksia esimerkiksi koeajan päättymiselle tai palvelusvuosimuistamiselle.

saima-hr-jarjestelma-1200x800-2

HR Master Data

Saumaton tiedonkulku

Nauti saumattomasta HR master datan hallinnasta ja yhdistä Saima HR muihin käytössä oleviin järjestelmiin. Saima HR voidaan liittää helposti muun muassa palkanlaskentaan, rekrytointijärjestelmään, työsuhde-etujärjestelmään ja työterveyteen. 

Integraatioiden ansiosta työntekijöiden tiedot kulkevat automaattisesti järjestelmien välillä ilman, että samoja asioita tarvitsee kirjata moneen paikkaan.

Saima HR master datan hyödyt

1prio_user-circle-single-94

Ajantasaiset henkilötiedot

Saima HR -järjestelmän avulla henkilöstö- ja työsuhdetiedot ovat aina ajan tasalla. Saima HR toimii master datana, jolloin tiedot tarvitsee päivittää vain yhteen paikkaan, josta ne liikkuvat integraatioiden avulla muihin järjestelmiin.

padlock-square-1-34

Huippuluokan tietoturva

Säilyttämällä HR master dataa tietoturvallisessa järjestelmässä vähennät riskiä henkilötietojen päätymisestä vääriin käsiin. Saima HR:ssä määrität itse, kenellä on oikeus tarkastella ja muuttaa tietoja. Kehitämme tietoturvaa jatkuvasti ISO 27001 tietoturvastandardin mukaisesti.

1prio_graph-bar-increase-square-4

Analytiikka ja raportointi

Helpota HR-analytiikkaa ja kerää tietoa päätöksenteon ja henkilöstötyön tueksi. Saima HR:n avulla luot helposti raportteja esimerkiksi työntekijöiden vaihtuvuudesta, palkkatasosta, osaamisista ja koulutuksista.

heart-cross-84

Parempi työntekijäkokemus

Paranna työntekijäkokemusta antamalla työntekijöiden tarkastella ja muuttaa omia perustietojaan suoraan järjestelmässä. Työntekijät voivat myös seurata omaa työsuhde- ja palkkakehitystä sekä tarkistaa kertyneiden lomapäivien määrän Saima HR:ssä.

Saima HR numeroina

100+

Organisaatioita

15 000+

Loppukäyttäjiä

20+

Toteutettua integraatiota

Ominaisuudet henkilöstö- ja työsuhdetietojen hallintaan

Valitse käyttöösi ne toiminnallisuudet, joille on käyttöä – et koskaan maksa turhasta.

ai-generate-portrait-image-spark-28

Henkilöstö- ja työsuhdetiedot

Kaikki työntekijän perustiedot, työsuhdetiedot ja palkkatiedot yhdessä paikassa. Voit mahdollistaa perustietojen päivityksen työntekijöille, mikä vapauttaa HR:n aikaa.

hand-held-tablet-writing-61

Lomakkeet

Luo valmiita lomakkeita työsuhteen elinkaaren aikana käytäville keskusteluille, hakemuksille ja tarkistuslistoille. Näin valmiit pohjat esimerkiksi kehityskeskusteluille ovat aina tallessa ja käytössä.

calendar-mark-74

Lomat ja poissaolot

Hallinnoi lomia, sairaslomia ja poissaoloja yhdessä paikassa. Työntekijät ja esihenkilöt voivat itse tarkistaa jäljellä olevien lomapäivien määrän sekä kirjata poissaolot järjestelmään. Saima HR tukee myös varhaisen tuen hälytyksiä.

lightbulb-27

Koulutukset ja osaamiset

Saima HR:n avulla pidät kirjaa organisaatiostasi löytyvästä osaamisesta. Voit myös seurata henkilöstön käymiä koulutuksia ja niistä kertyviä pätevyyksiä ja asettaa muistutuksia pätevyyksien vanhenemisesta.

bag-suitcase-4-20

Palkankorotusten hallinta

Hallitse palkankorotuksia tehokkaasti. Voit muun muassa korottaa useamman henkilön palkkaa kerralla työehtosopimusten muutosten mukaisesti.

graph-bar-increase-square-4

Raportit

Helpota HR-raportointia ajantasaisen tiedon avulla. Saat raportilla ulos tietoa esimerkiksi henkilöstömäärästä, aktiivisista työsuhteista, vaihtuvuudesta, poissaoloista ja palkoista.

Kysy asiantuntijoilta

Täytä oheinen lomake ja kerro tarpeestasi. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

 

Jesse-V-round

Jesse Vainio
Sales Manager
jesse.vainio@visma.com
050 435 6361

 

Dmitri-A-round

Dmitri Aho
Sales Manager
dmitri.aho@visma.com
040 590 7411

 

Muut ratkaisumme työsuhteen elinkaaren hallintaan

time-lapse-60

Työajanseuranta

Tiima-työajanhallinnan sovelluksen avulla seuraat henkilöstön työaikaa työaikalainsäädännön vaatimusten mukaisesti.

user-collaborate-group-74

Työvoiman hallinta

Aikajanan ketterän suunnittelun ja työvoimanhallinnan avulla optimoit työvuorot, automatisoit seurantaprosesseja ja helpotat palkanlaskentaa.

suitcase-rolling-38

Matka- ja kuluhallinta

M2 varmistaa saumattoman kulujen hallinnan tuomalla matka- ja kululaskut osaksi palkka- ja henkilöstöhallintoa.