Choose language

FAQ

Usein kysytyt kysymykset Tiimasta

Olemme kasanneet tänne useimmin kysytyt kysymykset Tiimasta

keltainen paita solveon.fi hero 1980 x 1080 keltainen paita solveon.fi hero 1980 x 1080

Ominaisuudet

Ei. Tiiman tavoite on auttaa vähentämään virhekirjauksien määrää. Siksi siinä on ominaisuus, joka varmistaa, että lomapäiviä voi suunnitella vain sen verran kuin työntekijälle on kertynyt niitä.

Ei, ellei tämä ole organisaationne oma käytäntö. Tiimaan voidaan luoda asetus, joka lisää lounasleiman automaattisesti, kun työpäivä ylittää tietyn tuntimäärän. Tällöin Tiima nappaa automaattisesti lounaan pois työpäivän pituudesta.

Tiima Standard -versiossa saat joukon valmiita syykoodeja, joita voitte hyödyntää kirjauksen tukena. Tiima Pro -versiossa luomme teille omat syykoodit, ja säännöt miten ne käyttäytyvät palkkojen tulkinnassa.

Voitte määritellä tämän Tiimassa käyttöoikeuksia säätämällä. Jos haluatte, että työntekijä voi itse käydä korjaamassa virheellisiä leimauksia, se on täysin mahdollista. Korjausmahdollisuus on tällä hetkellä mahdollista Tiiman selainversiossa, mutta tulossa myös mobiilisovellukseen keväällä 2022. Kohdistettuja kirjauksia voi jo nyt korjata sekä mobiilissa että selaimessa.

Tiima ei tee tätä itse, sillä lomaoikeudet määrittävä tieto löytyy parhaiten palkanlaskennasta. Lomaoikeudet saadaan kuitenkin tuotua helposti Tiimaan joko rajapintaa pitkin, tai vaihtoehtoisesti sisäänlukea manuaalisesti excel-tiedostolla.

Kyllä, Tiimasta löytyy lomien ja poissaolojen seuranta -ominaisuus, jossa voidaan seurata kaikenlaisia poissaoloja liukumavapaista ja vuosilomista muun muassa perhevapaisiin ja sairaspoissaoloihin.

TES-tulkinta on mahdollista Tiima Pro -paketissa. Voimme tuoda sinne minkä tahansa alan työehtosopimuksen, mutta käymme aina kanssanne läpi, miten tulkintaa teillä tehdään. Vain harvassa organisaatiossa lopulta noudatetaan TES:iä juuri kuin se on kirjoitettu tai sitten taustalta löytyy paikallissopimuksia tai muita seikkoja, jotka vaikuttavat siihen miten työaikaa todellisuudessa tulkitaan. Siksi näitä ei koskaan viedä Tiimaan sellaisenaan ennen kuin olemme käyneet läpi teidän organisaationne tilanteen.

Tiimasta löytyy arkipyhäkalenteri, jota voitte itse ylläpitää. Osassa organisaatioista esimerkiksi loppiainen on vapaapäivä, mutta on aloja, joissa se on tavallinen tai puolikas työpäivä. Siksi teillä on tähän täydet muokkausoikeudet.

Suomi, ruotsi ja englanti.

Kyllä voi. Tiimassa voidaan huomioida kaikki erilaiset työaikaryhmät joita yrityksestä löytyy. Osa-aikaisille voidaan luoda esimerkiksi omia kalentereita.

Käyttöönotto ja hinnoittelu

Tiiman käyttöönotto riippuu siitä, otatteko käyttöön Standard vai Pro-version. Pro-versiota hyödyntäessä käyttöönotossa tyypillisesti kestää kauemmin, sillä sen yhteydessä usein luodaan organisaatiolle yksilöityjä sääntöjä ja ominaisuuksia esimerkiksi työajan tulkintaa varten. Tiima Standardin käyttöönotto onnistuu tyypillisesti kahdessa viikossa.

Tiiman kuukausihinta perustuu tarvitsemiesi ominaisuuksien ja käyttäjien määrään.  Tutustu paketteihin tarkemmin täällä.

tiima-kayttoonotto-infograafi-2

Integraatiot ja liittymät

Tiiman voi integroida oikeastaan mihin tahansa järjestelmään, joka kykenee vastaanottamaan ja lähettämään dataa. Yleisimmin Tiima integroidaan erilaisiin palkanlaskentajärjestelmiin tai HR-järjestelmiin. Tiiman liittymät ovat SFTP-pohjaisia tiedostosiirtoja.

Kyllä. Jos teillä on tarvetta kohdistaa tunteja eri projekteille, tämä on jopa suotavaa. Kun integroitte Tiiman ERP-järjestelmäänne, voitte perustaa projektit normaaliin tapaan toiminnanohjausjärjestelmässä ja projektinumerot kulkeutuvat automaattisesti Tiimaan. Näin työntekijä voi kirjata työaikaansa aina oikean projektin alle.

Täytä oheinen lomake ja kerro tarpeestasi. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Voit myös varata demoajan täältä >

Mikko-JK-round

Mikko Joki-Korpela
Account Director
mikko.joki-korpela@visma.com
050 406 6762

Jesse-V-round

Jesse Vainio
Sales Manager
jesse.vainio@visma.com
050 435 6361

Dmitri-A-round

Dima Aho
Sales Manager
Dima.aho@visma.com
040 590 7411

Kysy asiantuntijoilta

Muut ratkaisumme työsuhteen elinkaaren hallintaan

1prio_user-sync-online-in-person-87

Henkilöstödatan hallinta

Saima HR:n avulla hallinnoit yrityksesi henkilöstötietoja tietoturvallisesti ja varmistat että ne ovat HR:n, esihenkilöiden ja työntekijöiden käytettävissä aina tarpeen tullen.

health-care-2-89

Henkilöstön kehittäminen

eTaika on monipuolinen ja helppokäyttöinen järjestelmä koulutusten ja osaamisen hallintaan

1prio_horizontal-slider-2-99

Työvoiman hallinta

Numeronilla yhdistät työvuorosuunnittelun, sijaisten hallinnan, työaikatulkinnan, raportoinnin ja viestinnän yhdeksi kokonaisuudeksi.