Choose language

Asiakastarina

Oral Hammaslääkärit

Numeron automatisoi ja tehostaa Oral Hammaslääkäreiden työ­vuoro­suunnittelua

Hoitajamitoitus_Solveon_hero_1980 x 1080 Hoitajamitoitus_Solveon_hero_1980 x 1080

Oral Hammaslääkäreiden työvuorosuunnittelussa ei enää tarvita ylimääräisiä Excel-tiedostoja tai muistivihkoja. Visman Numeron-järjestelmän avulla työvuorojen suunnittelu on huomattavasti automatisoidumpaa ja tehokkaampaa kuin ennen

Numeron_refe_oral_logo_RGB-300x146

 

Sote2_solveon_2000x2000
Lähdimme hakemaan automatisoidumpaa ja tehokkaampaa tapaa tuottaa työvuorosuunnittelua. Kolmen eri vaihtoehdon joukosta päädyimme Vismaan.

Sara Mäki-Kala

Oral Hammaslääkärit

Numeron automatisoi ja tehostaa Oral Hammaslääkäreiden työ­vuoro­suunnittelua

Oral Hammaslääkäreiden työvuorosuunnittelussa ei enää tarvita ylimääräisiä Excel-tiedostoja tai muistivihkoja. Visman Numeron-järjestelmän avulla työvuorojen suunnittelu on huomattavasti automatisoidumpaa ja tehokkaampaa kuin ennen. Liittymärajapintojen ansiosta tieto liikkuu sujuvasti eri järjestelmien välillä. 

Oral Hammaslääkärit on 1 600 asiantuntijan organisaatio, joka tuottaa suun terveydenhuollon palveluita aina perus hammashoidosta erikoishammaslääkärin ja suuhygienistin palveluihin.

– Lähdimme hakemaan automatisoidumpaa ja tehokkaampaa tapaa tuottaa työvuorosuunnittelua. Kolmen eri vaihtoehdon joukosta päädyimme Vismaan. Erityisesti heidän projektinhallintansa toi meille luottamuksen siihen, että heidän kanssaan tämä massiivinen projekti pystyttäisiin viemään yhdessä maaliin, muistelee Oral Hammaslääkäreiden henkilöstöjohtaja Sara Mäki-Kala.

Työvuorosuunnittelun automaatioaste kasvoi

Visma Numeronin työvuorosuunnittelun työkalu on Mäki-Kalan omien sanojen mukaisesti hyvin tehokas. Käytännössä se auttaa Oral Hammaslääkäreiden henkilöstöhallintoa toteuttamaan liiketoimintalähtöistä työvuorosuunnittelua. 

– Tiedämme sen avulla, missä meillä on työvoiman tarve. Toisaalta pystymme tekemään henkilöstösuunnittelua hyvin huolellisesti ja kattavasti tämän työkalun avulla, Mäki-Kala kertoo. 

Ennen projektin aloittamista sille asetettiin tietyt tavoitteet esimerkiksi juuri työvuorosuunnittelun automaatioasteeseen ja tehokkuuteen liittyen. Kaikki asetetut tavoitteet myös saavutettiin täysin.

– Työvuorosuunnittelun prosessi itsessään tehostui. Meille on rakennettu liittymärajapinnat HR-järjestelmään, palkkapalveluihin ja potilastietojärjestelmään. Rajapintojen ansiosta tieto siirtyy ilman ylimääräisiä Excel-tiedostoja tai muita muistivihkoja, Mäki-Kala iloitsee.

Tavoitteiden toteutumista seurataan yhdessä

Jo useamman vuoden jatkunut Visman ja Oral Hammaslääkäreiden yhteistyö on edelleen hyvin tiivistä. Mäki-Kala arvostaa erityisesti Visman kattavaa asiakkuudenhallintaa. 

– Kokoonnumme yhdessä hyvin säännönmukaisesti tarkastelemaan yhteistä tilannetta ja sitä, että olemmeko saavuttaneet meille asetetut tavoitteet. Näistä asioista pyritään käymään tiiviisti yhteistä vuoropuhelua, Mäki-Kala kiittelee.

Sote2_solveon_2000x2000
Työvuorosuunnittelun prosessi itsessään tehostui. Meille on rakennettu liittymärajapinnat HR-järjestelmään, palkkapalveluihin ja potilastietojärjestelmään. Rajapintojen ansiosta tieto siirtyy ilman ylimääräisiä Excel-tiedostoja tai muita muistivihkoja.

Sara Mäki-Kala

Oral Hammaslääkärit

Lue lisää asiakkaidemme kokemuksia Numeronista

Numeron-asiakastarina-Treili-Leena-Lehtonen-1200x800

Case Treili Oy: Työ­vuoro­suunnittelusta kohti ennakoivaa työn suunnittelua

Sosiaalipalvelualan yritys Treili Oy otti työvoiman hallintajärjestelmä Numeronin käyttöön. Sen avulla työvuorosuunnittelun käytäntöjä on saatu kehitettyä ja automatisoitua niin, että vuorojen suunnitteluun kuluva aika on vähentynyt huomattavasti.

lapsi-vanhempi-Solveon-1200x800

Numeron helpottaa työvuorosuunnittelua rovaniemeläisissä päiväkodeissa

Enää rovaniemeläisissä päiväkodeissa ei tehdä työaikasuunnittelua Excel-tiedostoilla. Aikaa ja vaivaa säästävä ratkaisu löytyi Numeron-järjestelmästä.

Sydansairaala-Olli-Pekka_Latvala

TAYS Sydän­sairaala ottaa Numeronista kaiken irti

TAYS Sydänsairaalassa työvuorot on jo vuosia suunniteltu Numeronilla. Nyt työkalun käyttö laajenee myös uuteen keskitetyn sijaishallinnan yksikköön.

Numeron_Sote (1)

Siun sote siirtyi toimintalähtöiseen työvuorosuunnitteluun

Siun sotessa siirryttiin yksikkökohtaisesta työvuorosuunnittelusta ja työvoimanhallinnasta keskitettyyn ja toimintalähtöiseen suunnitteluun Numeronin avulla.