Choose language

Kattavaa ja ketterää palkkahallintoa

Personec F

Palkka- ja henkilöstöhallinnon ohjelmisto Personec F sujuvoittaa julkishallinnon palkka-asiantuntijan työtä automatisoimalla palkkahallinnon.

2aallot solveon.fi hero 1980 x 1080 2aallot solveon.fi hero 1980 x 1080

Henkilöstö- ja palkkahallinnon järjestelmä taipuu ketterästi julkishallinnon erilaisiin tarpeisiin

Pitkän käyttökokemuksen hiomat ohjelmistomme tukevat organisaatioiden palkkaprosessin kriittisiä toimintoja sujuvasti ja luotettavasti: palkkahallintoa, henkilötietojen hallintaa ja henkilöstöjohtamista.Ohjelmistomme on suunnattu kuntien ja kaupunkien organisaatioiden, sote- ja koulutusorganisaatioiden, palvelukeskusten sekä valtionyhtiöiden käyttöön.
 
HRM-järjestelmäkokonaisuuden ydin, palkkahallinnon ohjelmisto Personec F tarjoaa organisaatioille automatisoidun ratkaisun palkka-aineiston keruuseen, palkkatapahtumien käsittelyyn, maksatukseen ja raportointiin. Personec F ESS:n avulla taas hajautat henkilö- ja työsuhdetietojen hallinnan sinne, missä tieto syntyy, ja siinä laajuudessa, kun katsot tarpeelliseksi ja hyödylliseksi.

Nainen 2 Solveon.fi Kuvituskuvia 1200 x 800

Personec F

Hyödynnä kattava palkkahallinnon ohjelmisto

Palkka- ja henkilöstöhallinnon ohjelmisto Personec F tarjoaa organisaatioille automatisoidun ratkaisun, jonka avulla palkkahallinnon rutiinit, kuten palkka-aineiston keruu, palkkatapahtumien käsittely ja maksatus sekä raportointi, viranomaisvaatimukset ja arkistointi hoituvat luotettavasti. Automaatio huomioi tarkasti kaikki muutokset sekä palkkaan vaikuttavat eri tekijät voimassa olevien sääntöjen ja sopimusten mukaisesti. 

Nainen_konttorilla_Solveon.fi_Kuvituskuvia_1200x800

Personec F

Nopeuta palkka-asiantuntijan työtä

Tietojen ilmoittamisen voi hajauttaa työntekijöille ja esihenkilöille, mikä nopeuttaa palkka-asiantuntijan työtä. Monipuolisen raportoinnin ansiosta kaikki järjestelmään tallennettu tieto on helposti hyödynnettävissä ja jatkojalostettavissa. Personec F toimitetaan pilvipalveluna, minkä ansiosta käyttöönotto hoituu ketterästi ja käyttö on mahdollista paikasta riippumatta. Automaattisten päivitysten ansiosta asiantuntijalla on aina viimeisin versio käytössään.

Solveon kuvituskuva 1200x800 (2)

Personec F ESS

Hajauta henkilö- ja sopimustietojen hallinta

Personec F ESS:n avulla voit hallita kaikki henkilö- ja sopimustiedot yhdessä paikassa. Esihenkilöt ja työntekijät voivat päivittää järjestelmän kautta loma- ja poissaolotiedot, jotka siirtyvät välittömästi palkanlaskentaan ja osapuolet saavat automaattiset ilmoitukset tapahtumista. Mobiilikäyttöliittymä mahdollistaa asioinnin paikasta riippumatta. Kun henkilö ilmoittaa itse tiedot järjestelmään, vältytään ylimääräiseltä työltä ja virheiltä. 

Personec F numeroina

2000

yhtäaikaista käyttäjää

3 miljoonaa

palkkalaskelmaa vuodessa

300+

organisaatiota

Ominaisuudet palkkahallinnon tehostamiseen

database-17

Monikantaratkaisu tuo kustannus­tehokkuutta

Personec F:n monikantaratkaisu, joka tuo useita eri asiakasorganisaatioita samaan tietokantaan, tehostaa palkanlaskijan työtä merkittävästi, sillä se vähentää palkka-ajojen määrää, ohjaustietojen ylläpitoa sekä kirjautumisten määrää. 

graph-dot-78

Raportointi aina ajan tasalla

Personec F tarjoaa monipuolisen vakioraporttivalikoiman lisäksi laajan omaehtoisen raportointiosion, joka mahdollistaa käyttäjille omien raporttipohjien hyödyntämisen tietopoimintoineen ja ehtoineen sekä järjestelmään tallennetun tiedon helpon hyödyntämisen ja jatkojalostamisen.

keyboard-option-setting-gear-85

Täydennä ohjelmistoja tarpeesi mukaan

Personec F:ssa on laaja valikoima valmiita, luotettavia rajapintoja. Liittymiä voidaan ajastaa ja automatisoida, jolloin tiedonvälitys hoituu ilman käyttäjän toimenpiteitä. Personec F täydentyy ketterästi Personec F OSS:lla, joka tarjoaa työkalut osaamisen johtamiseen.

Kerro meille, kuinka voimme palvella!

Täytä oheinen lomake ja kerro tarpeestasi. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Asiantuntijamme palvelevat sinua niin ohjelmistojen hankinnassa ja käytössä, kuin kehittämisessäkin.

Tuki
Personec F ja ESS tukipyynnöt pääkäyttäjän toimesta Communityyn:
Visma Aquila Community »

Muut ratkaisumme työsuhteen elinkaaren hallintaan

1prio_decent-work-and-economic-growth-20

Osaamisen johtaminen

Personec F OSS tehostat johtamista selkeillä, automatisoiduilla osaamisen johtamisen työkaluilla.

suitcase-rolling-38

Matka- ja kuluhallinta

M2 varmistaa saumattoman kulujen hallinnan tuomalla matka- ja kululaskut osaksi palkka- ja henkilöstöhallintoa.

1prio_horizontal-slider-2-99

Työvoiman hallinta

Numeronilla yhdistät työvuorosuunnittelun, sijaisten hallinnan, työaikatulkinnan, raportoinnin ja viestinnän yhdeksi kokonaisuudeksi.