Choose language

Ominaisuudet

Saima HR

Valitse itse ominaisuudet, joille sinulla on käyttöä.

saima-hr-jarjestelma-1200x800-1 saima-hr-jarjestelma-1200x800-1
saima-hr-jarjestelma-ui-1450x752

Kätevämpää henkilöstötietojen hallintaa

Saima HR:n avulla hallinnoit yrityksesi henkilöstötietoja tietoturvallisesti ja varmistat että ne ovat HR:n, esihenkilöiden ja työntekijöiden käytettävissä aina tarpeen tullen.

Saima HR sisältää aina henkilöstö- ja työsuhdetietojen hallinnan. Tämän lisäksi voit valita käyttöösi erilaisia lisäominaisuuksia joilla hallitset lomia, poissaoloja, keskusteluja, osaamisia, koulutuksia ja palkankorotuksia organisaatiossasi.

saima-hr-jarjestelma-1200x800-3

Saima HR peruspaketti

Säilytä ja hallinnoi yrityksesi henkilöstötietoja helposti

Saima HR:n peruspakettiin kuuluu henkilöstötietojen säilytys ja hallinta. Voit tallentaa järjestelmään:
  • Työntekijän perustiedot
  • Työsuhdetiedot (esim. koeaika, työaika)
  • Palkat ja palkkiot (esim. palkkakehitys)
  • Työhistoria
  • Työsopimukset ja -todistukset
  • Muistutukset ja hyväksyntämenettelyt (esim. koeajan päättyminen, pätevyyden umpeutuminen, syntymäpäivät)
  • Työvälinerekisteri

Voit jakaa tietojen tarkastelu- ja muokkausoikeudet myös esihenkilöille ja työntekijöille, jolloin tietojen päivittäminen ja ylläpito sujuvoittuu huomattavasti.

Valitse käyttöösi tarvittavat lisämoduulit ja -palvelut

hand-held-tablet-writing-61

Lomakkeet

Luo valmiita lomakkeita työsuhteen elinkaaren aikana käytäville keskusteluille, hakemuksille ja tarkistuslistoille ja todistuksille. Näin valmiit pohjat esimerkiksi kehityskeskusteluille ovat aina tallessa ja käytössä. Voit kopioida lomakkeita uudeksi pohjaksi ja asettaa niille hyväksymisketjut.

calendar-mark-74

Lomat ja poissaolot

Hallinnoi lomia, sairaslomia ja poissaoloja yhdessä paikassa. Työntekijät ja esihenkilöt voivat itse tarkistaa jäljellä olevien lomapäivien määrän sekä kirjata poissaolot järjestelmään. Saima HR tukee myös varhaisen tuen hälytyksiä. Saima HR hoitaa tarvittaessa myös lauantailaskennan automaattisesti.

book-reading-27

Koulutukset

Seuraa henkilöstön käymiä koulutuksia ja niistä kertyviä pätevyyksiä. Saima HR:n avulla onnistuu koulutusten hallinta esimerkiksi koulutussuunnitelmien tueksi sekä pätevyyksien ylläpito ja seuranta. Voit myös asettaa muistutuksia pätevyyksien vanhenemisesta.

lightbulb-27

Osaamiset

Pidä kirjaa organisaatiostasi löytyvästä osaamisesta, kuten ammatillinen osaaminen ja kieliosaaminen. Näin voit nopeasti koota oikeista osaajista koostuvan tiimin tai työntekijän lähtiessä varmistaa, kuinka paljon asiantuntemusta organisaatioon vielä jää. 

bag-suitcase-4-20

Palkankorotusten hallinta

Hallitse palkankorotuksia tehokkaasti. Voit muun muassa korottaa useamman henkilön palkkaa kerralla työehtosopimusten muutosten mukaisesti. Saima HR:ssä onnistuu palkkaesitysten tekeminen ja hyväksyminen sekä massa-ajot palkankorotuksiin (esim. TES:in mukaiset yleiskorotukset).

graph-bar-increase-square-4

Raportit

Helpota HR-raportointia ajantasaisen tiedon avulla. Saat raportilla ulos tietoa esimerkiksi henkilöstömäärästä ja -vaihtuvuudesta, aktiivisista työsuhteista, poissaoloista, palkoista sekä ikä- ja sukupuolijakaumasta.

1prio_desktop-lock-67

Kertakirjautuminen

Kertakirjautuminen (SSO) helpottaa käyttäjän arkea. Kun käyttäjä kirjautuu Saima HR:n SSO:n avulla, hänen ei jatkossa tarvitse muistaa Saima HR:n käyttäjätunnusta ja salasanaa vaan kirjautuminen tapahtuu napin painalluksella. SSO on myös tietoturvallinen tapa hallita käyttöoikeuksia yrityksen IT:n kautta.

add-reaction-sticker-emoji-13

Rekrytointi

Yhdistä käyttämäsi rekrytointijärjestelmä Saimaan valmiin rajapinnan avulla. Tarjoamme rekrytointijärjestelmän yhteistyössä kumppanimme TalentAdoren kanssa. Yhteistyön ansiosta voit aloittaa työnantajamielikuvan kehittämisen jo rekrytointiprosessin aikana. Rekrytointiprosessin päätyttyä valittujen työnhakijoiden tiedot siirtyvät helposti Saima HR -järjestelmään.

Näin Saima HR tulee asiakkaidemme henkilöstöhallintoa

Satama_Solveon.fi_Kuvituskuvia_1200x800

Suomen konttorin tarpeisiin sopivat HR-järjestelmät helpottivat työtä

R&M:llä herättiin tarpeeseen toimivasta HR-järjestelmästä ja työajanseurannasta, kun käytössä ollut globaali ratkaisu ei vastannut Suomen toimintaympäristön tarpeisiin

Mies_pyorailee_Solveon.fi_Kuvituskuvia_1200x800

Saima HR tuo henkilöstön osaamisen esiin Vestialla

Nopeasti kasvavassa organisaatiossa haluttiin siirtyä Exceleistä nykyaikaisiin ja tietoturvallisiin ratkaisuihin, jolloin Vestialla otettiin käyttöön Saima HR-järjestelmä ja Tiima-työajanseuranta-

Saima-HR-asiakastarina-Powerpark-1200x800

Saima HR helpottaa kausityöntekijöiden tietojen­hallintaa Powerparkissa

Huvipuisto PowerPark työllistää kesäisin satoja kausityöntekijöitä. Vaihtuvan henkilöstöjoukon työsuhdetietojen hallintaan valittiin ammattimainen HR-järjestelmä.

Saima-HR-asiakastarina-Joo-Group-1200x800

Saima HR on työsuhteen tietopankki ja raportoinnin apu – case: Joo Group

Joo Groupin nopeasti kasvava henkilöstömäärä herätti yrityksen tarpeeseen järjestelmästä, jossa henkilöstötietoja voitaisiin ylläpitää turvallisesti exceleiden sijaan.

Kysy asiantuntijoilta

Täytä oheinen lomake ja kerro tarpeestasi. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

 

Jesse-V-round

Jesse Vainio
Sales Manager
jesse.vainio@visma.com
050 435 6361

 

Dmitri-A-round

Dima Aho
Sales Manager
dima.aho@visma.com
040 590 7411

 

Muut ratkaisumme työsuhteen elinkaaren hallintaan

time-lapse-60

Työajanseuranta

Tiima-työajanhallinnan sovelluksen avulla seuraat henkilöstön työaikaa työaikalainsäädännön vaatimusten mukaisesti.

user-collaborate-group-74

Työvoiman hallinta

Aikajanan ketterän suunnittelun ja työvoimanhallinnan avulla optimoit työvuorot, automatisoit seurantaprosesseja ja helpotat palkanlaskentaa.

suitcase-rolling-38

Matka- ja kuluhallinta

M2 varmistaa saumattoman kulujen hallinnan tuomalla matka- ja kululaskut osaksi palkka- ja henkilöstöhallintoa.