Choose language

Älykästä osaamisen johtamista

Personec F OSS

Tehosta johtamista selkeillä, automatisoiduilla osaamisen johtamisen työkaluilla. Personec F OSS:n avulla tuet työntekijöiden kehitystä tehokkaasti ja yhdenvertaisesti – OSS:ssa henkilöstön kehittämisen parhaat käytännöt ja työkalut on paketoitu yhteen hyödynnettäväksi työsuhteen aikana.​

liikenne solveon.fi hero 1980 x 1080 Liikenne_Solveon.fi_Kuvituskuvia_1200x800

Ota osaamisen johtamisen työkalut käyttöön pala kerrallaan

Personec F OSS:n avulla optimoit osaamisen kehittämisen prosessin: johdat ja seuraat koko henkilöstön osaamista ja suorituksia, hallitset kursseja ja koulutuksia sekä saat kätevät työvälineet keskusteluiden ja tavoitteiden seurantaan. OSS:n avulla voit hyödyntää ajantasaista raportointitietoa päätöksenteossa ja rakentaa tiedolla johtamisen kulttuuria ihmisten osaamisen kehittämisessä.

Henkilöstön kehittämisen prosessit liittyvät kiinteästi toisiinsa. Kehityskeskusteluissa esiin tulleet kehittämissuunnitelmat vaikuttavat henkilöstön osaamiseen, ja osaamisen kehittäminen puolestaan tapahtuu muun muassa koulutusten kautta. Tästä kehitystä taas jatketaan työsuorituksen kautta. Osaamiseen johtamisen työkaluja tarvitaan kaikissa eri vaiheissa.

OSS koostuu viidestä eri moduulista: osaaminen, koulutukset, keskustelut, tavoitteet sekä taidot ja pätevyydet. Voit ottaa moduulit käyttöön organisaation tarpeiden ja resurssien mukaan ketterästi ja joustavasti – nopeimmillaan viikossa. Automatisoidut prosessit ja työkalut vähentävät manuaalista työtä ja tuovat kustannussäästöjä. Lisäksi OSS integroituu vaivattomasti muiden Personec F -tuoteperheen tuotteiden kanssa.

Nainen ja tabletti Solveon.fi Kuvituskuvia 1200 x 800

Tunnista, seuraa ja kehitä organisaatiosi osaamista

Osaamisen hallinnan työkalujen avulla tunnet organisaatiosi osaamisen ja teet oikeita päätöksiä sen kehittämiseksi. Voit suunnittella ja seurata osaamisen kehittämistä, kartoittaa henkilöstön kriittistä osaamista, ennakoida ja ehkäistä osaamisvajetta sekä koostaa helposti kattavan raportointityökalun avulla tilannekatsauksen organisaatiosi osaamisesta.

Mies ja tietokone Solveon.fi Kuvituskuvia 1200 x 800

Hallinnoi koulutuksia automaattisesti ja reaaliaikaisesti

Tehosta koulutustyökalujen avulla koulutusten hallinnointia ja seurantaa. Voit säästää aikaa automatisoimalla koulutuksiin liittyvät rutiinityövaiheet, kuten koulutustarpeiden keräyksen, ilmoittautumiset koulutuksiin, esihenkilöhyväksynnät, materiaalien ja koulutusrekisterin ylläpidon sekä palautteiden seurannan. Tiedot henkilöstön pätevyyksistä ja niiden voimassaolosta löytyvät kätevästi OSS:sta. Myös koulutuskorvaukseen ja verovähennykseen oikeuttava raportti syntyy automaattisesti.

Nainen ja mies juttelevat Solveon.fi Kuvituskuvia 1200 x 800

Varmista rakentavat ja tulokselliset keskustelut

OSS:n automatisoidun prosessin myötä keskustelulomakkeet pysyvät tallessa keskitetysti ja henkilöstöhallinto voi seurata keskusteluissa sovittujen asioiden edistymistä reaaliajassa. Automaattiset sähköpostit ohjaavat käyttäjiä keskusteluprosessissa säästäen aikaa ja vaivaa. OSS:n kautta organisaatio voi käydä kahdenkeskisiä keskusteluita kuten kehityskeskusteluita, varhaisen puuttumisen keskusteluita sekä tulo- ja lähtökeskusteluita, sekä ryhmäkeskusteluita ja laatia perehdytyslomakkeita.

Solveon kuvituskuva 1200x800 (2)

Johda suoritusta tehokkaasti ja johdonmukaisesti

OSS tukee myös suorituksen johtamista ja mahdollistaa yhtenäisen prosessin kaikelle tavoitteiden asettamiselle. Tavoitteita voidaan seurata järjestelmällisesti koko organisaation tasolla. Esihenkilöt voivat määrittää OSS:ssa henkilöstölle tavoitteita ja seurata niiden täyttymistä säännöllisesti. Henkilöstöhallinto voi puolestaan seurata koko organisaation tavoitteita ja raportoida niistä ylimmälle johdolle.

Keltainen paita Solveon.fi Kuvituskuvia 1200 x 800

Kartoita ja seuraa henkilöstön taitoja ja pätevyyksiä

OSS tarjoaa myös innovatiivisen mahdollisuuden kartoittaa ja seurata henkilöstön taitoja siten, ettei tietojen keräämisestä synny ylimääräistä työtä esihenkilöille tai henkilöstöhallinnolle. Henkilöstö määrittää taidot itse laajasta yli 7 000 erilaisen taidon joukosta, niiden kehitystä voi seurata ja niitä voi hyödyntää esimerkiksi rekrytoinneissa, urasuunnittelussa, projekteissa ja työvuorosuunnittelussa.

Personec F OSS numeroina

55+

Asiakkaita

64 000+

Loppukäyttäjiä

129 000+

Koulutusilmoittautumisia

Ominaisuudet osaamisen johtamiseen

screwdriver-wrench-15

Parhaat käytännöt ja työkalut samassa paketissa

Personec F OSS:ssa henkilöstön kehittämisen parhaat käytännöt ja työkalut on paketoitu valmiiksi. Tämän ansiosta henkilöstön osaamisen ja suoritusten johtaminen, kurssien ja koulutusten hallinta sekä keskusteluiden ja tavoitteiden seuranta sujuu yhdenmukaisesti ja tehokkaasti koko organisaatiossa.

page-setting-30

Valitse käyttöösi moduulit, jotka tarvitse

Personec F OSS koostuu viidestä valmiista moduulista, jotka voidaan ottaa käyttöön ketterästi ja joustavasti organisaation tarpeiden ja resurssien mukaan, parhaita käytäntöjä hyödyntäen. Nopeimmillaan OSS:n käyttöönotto sujuu viikossa.

rocket-35

Kustannustehokkuutta ja vähemmän manuaalista työtä

Automatisoidut prosessit ja työkalut vähentävät manuaalista työtä ja säästävät siten kustannuksia. OSS on erinomainen ratkaisu osaamisen johtamisen työkaluksi kaikille organisaatioille, jotka haluavat hyödyntää HRD-prosessien parhaat käytännöt valmiissa paketissa.

keyboard-option-setting-gear-85

Täydennä ohjelmistoa tarpeen mukaan

OSS integroituu vaivattomasti Personec F -tuoteperheen muiden tuotteiden kanssa.

Ketterää osaamisen johtamista osana digitalisoitua henkilöstöhallintoa

Osaamisen johtamisen työväline Personec F OSS täydentää Kuopion kaupungin pitkälle digitalisoitua henkilöstöhallintoa. Kun käytössä on saman tuoteperheen ratkaisut, tiedonsiirto järjestelmien välillä on ketterää ja automatisoitua.

refe_oss_kuopion_kaupunki
Halusimme säilyttää järjestelmäkokonaisuudessamme mallin, jossa HRD-järjestelmä poimii tiedot suoraan palkkaohjelmasta. OSS:n hankinnan myötä tämä hoituu ilman ylimääräisiä toimenpiteitä.

Tarja Savolainen

Koulutus- ja rekrytointipäällikkö, Kuopion kaupunki

Kerro meille, kuinka voimme palvella!

Täytä oheinen lomake ja kerro tarpeestasi. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Voit myös varata demoajan täältä >

Asiantuntijamme palvelevat sinua niin ohjelmistojen hankinnassa ja käytössä, kuin kehittämisessäkin.

Tuki
Personec F OSS tukipyynnöt pääkäyttäjän toimesta Communityyn:
Visma Aquila Community »

Muut ratkaisumme työsuhteen elinkaaren hallintaan

1prio_user-circle-single-94

Palkka- ja henkilöstöhallinto

Personec F on julkishallinnon tarpeisiin rakennettu palkkahallinnon ohjelmisto, jolla hoidat palkkaprosessin sujuvasti.

suitcase-rolling-38

Matka- ja kuluhallinta

M2 varmistaa saumattoman kulujen hallinnan tuomalla matka- ja kululaskut osaksi palkka- ja henkilöstöhallintoa.

1prio_horizontal-slider-2-99

Työvoiman hallinta

Numeronilla yhdistät työvuorosuunnittelun, sijaisten hallinnan, työaikatulkinnan, raportoinnin ja viestinnän yhdeksi kokonaisuudeksi.