Choose language

Asiakastarina

Nopeasti kasvava Touhula halusi Aikajanan

Yrityksen työntekijämäärän kymmenkertaistuessa tarvitaan luotettava, räätälöitävä ja helposti skaalautuva työvoimanhallintajärjestelmä

vesi_solveon.fi_hero_1980x1080 vesi_solveon.fi_hero_1980x1080

Nopeasti kasvava Touhula-päiväkotiketju

Jos yrityksen työntekijämäärä kasvaa muutamassa vuodessa kahdesta sadasta kahteen tuhanteen, ei kaikki toimikaan kuten ennen. Esimerkiksi työvuorojen suunnittelu voi ruveta viemään kohtuuttoman paljon aikaa.

Tämän vuoksi Suomen suurin päiväkotiketju Touhula pyysi viime keväänä useilta toimittajilta tarjouksia luotettavasta, räätälöivästä ja helposti skaalautuvasta työvoimanhallintajärjestelmästä.

"Tarkastelimme useita eri vaihtoehtoja", kertoo aluejohtaja Antti Kaisto.

"Laitoimme erityistä painoarvoa hyville referensseille ja sille, että järjestelmä on jo lähtökohtaisesti kehitetty toimimaan mobiiliympäristössä", Kaisto tarkentaa.

Aikajana_refe_Touhula_logo

 

Laitoimme erityistä painoarvoa hyville referensseille ja sille, että järjestelmä on jo lähtökohtaisesti kehitetty toimimaan mobiiliympäristössä.

Antti Kaisto

Touhula-päiväkodit

Läpinäkyvyys ja tasapuolisuus työvuorosuunnittelussa tärkeitä kriteereitä

Tarjousten perusteella Touhula valitsi kohteet, joihin tutustuttiin ja saatiin käyttäjäkokemuksia eri järjestelmien käytöstä.

"Teimme todella tarkan selvityksen, koska halusimme järjestelmän, joka vastaa parhaiten tarpeitamme", Kaisto sanoo.

"Halusimme että valittava järjestelmä vastaa yrityksemme arvoja, esimerkiksi työntekijöiden tasapuolista kohtelua – mikä näkyy siinä, että esimiesten suunnittelemat työvuorot ovat jatkuvasti työntekijöiden nähtävillä ja niihin voi myös esittää toiveita."

Kriteerit olivat siis kovat.

"Valintamme oli Aikajana", Antti Kaisto toteaa.

"Aikajanan referenssit olivat vakuuttavat. Ja heidän kanssaan voimme räätälöidä Aikajanasta juuri meidän näköisemme järjestelmän, jonka tunnistaa Touhulaksi. Tämä on myös kilpailuetukysymys."

Aikajanan referenssit olivat vakuuttavat. Ja heidän kanssaan voimme räätälöidä Aikajanasta juuri meidän näköisemme järjestelmän, jonka tunnistaa Touhulaksi. Tämä on myös kilpailuetukysymys.

Antti Kaisto

Touhula-päiväkodit